Cupido naar Braziliaanse heksenketel bij Omnisport Apeldoorn

Voorzitter Veronique Beuving: “Gisteravond vertrokken we met 25 personen naar Apeldoorn voor de wedstrijd van het Nederlands Volleybaldames team tegen Brazilië. Na een frietje met een snack op het terras bij de Marke, met dank aan Eetsalon Leo’s, drie kwartier in de bus van Ter Doest naar Apeldoorn. Aan publiek geen gebrek hier (4000 supporters). Het was een super spannende wedstrijd waar we werden getrakteerd op mooie volleybalrally’s (ZIE FILMPJE).
Nederland wist helaas maar 1 set te winnen van het ijzersterk verdedigende en aanvallende team Brazilië. De eindstand was 1-3 voor Nederland met setstanden 23-25, 24-26, 25-13 en 21-25. 

Het Nederlands volleybalteam doet met 2 overwinningen op Polen en Zuid-Korea en nu dus 1 nederlaag tegen de titelverdediger Brazilië goed mee voor een medaille in het eindklassement. Volgende week nog drie wedstrijden in Rotterdam tegen Italië, Servië en de Dominicaanse Republiek.


Bedankt ook taxi ter Doest voor jullie bijdrage en het wachten op ons omdat de meiden nog handtekeningen en foto’s wilden scoren!"