Cupido neemt alle punten mee naar Hengevelde!

Cupido heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Devoko overtuigend met 4-0 gewonnen.
Om 20.00 uur begon de wedstrijd in Denekamp. Zonder druk en lekker ballen was de opdracht. Dit resulteerde in een 0-4 winst voor de Hengeveldse volleybaldames. Een goede prestatie, mede dankzij Mila Broshuis en Noortje Tuinte die een super goede wedstrijd speelden!

Set 1
De welbekende diesel deed zich voor in set 1. Tot de helft van de set ging het gelijk op. De dames hadden moeite met het zetten van de blokkering. Uiteindelijk wisten de dames op karakter de set binnen te slepen. Eindstand 25-20.

Op naar set 2
Allemaal een versnelling hoger! Dit lukte. De dames kwamen op een goede voorsprong, mede door een aantal geweldige 3 meter aanvallen van Anouk Beuving. Devoko kwam nog even terug, maar Cupido gaf het niet meer weg. Eindstand 19-25.

In set 3 kwamen de dames weer op voorsprong. Door knap verdedigingswerk, een oplettende blokkering, goede spelverdeling en geconcentreerd spel werd deze set afgesloten met ruime cijfers. Eindstand 16-25.

De laatste
De kers op de taart. Cupido begon goed, maar al snel werd het spel wat onrustig. Devoko profiteerde hiervan. Ze wisten nog terug te komen tot in de big points, maar Cupido was de betere ploeg. Dit resulteerde in een eindstand van 21-25 in de laatste set.

5 punten! Knap werk met zo veel blessures. Volgende week spelen ze de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Lutheria. Een ploeg uit de Lutte dat nog meedraait in de race voor de top drie.

Om 19.00 uur start de wedstrijd in Kulturhus de Marke!