Cupido nog strakker bovenaan

De dames van Cupido hebben vanmiddag in Enter middels een 4-0 overwinning tegen Holyoke de koppositie weten te verstevigen. De wedstrijd begon om 16.30 in Enter. De dames begonnen sterk en Holyoke wist het niveau niet bij te houden. De groen gelen wisten de 1e set binnen te halen met 10-25.

Met een goed gevoel begonnen de dames aan de 2e set. Door wat miscommunicaties en kleine fouten kwamen liepen ze achter de feiten aan. Toch wisten ze zichzelf te herpakken en hebben ze de set binnen gehaald met 25-21.

Aan het begin van de 3e set ging het nog gelijk op. Door veel servedruk van de diagonaal van Holyoke kreeg Cupido het heet onder de voeten. Door een goede time out van coach Bruno werd de knop omgezet. Hierdoor hebben ze de set gewonnen met 25-17.

De wedstrijd was al gewonnen, maar coach Bruno had zin in een toetje. De 4e set ging als een speer. Cupido stond als een team, wat resulteerde in het winnen van de laatste set. Het toetje was binnen met een stand van 25-12. 5 punten mee naar huis, strak bovenaan.

De stand: