Cupido schrijft geschiedenis: op naar de 3e divisie

Afgelopen weekend heeft Cupido goede zaken gedaan voor het kampioenschap. Met vijf punten in de zak kan Cupido zaterdag 30 maart kampioen worden! Dit zou natuurlijk fantastisch zijn. Kampioen en promotie naar de derde divisie! In de gehele geschiedenis van Cupido heeft dames 1 nog nooit zo hoog gespeeld. Seizoen op seizoen, continu op de tweede plaats. Elke keer net niet, maar dit jaar is het dan eindelijk zover! Na 25 jaar dan eindelijk weer kampioen? Wat een prestatie! Zeker een reden voor groot feest!

Zaterdag spelen de dames in Vasse tegen Esch stars dames 1. De wedstrijd begint om 17.00u. Cupido zal nog 1 set moeten winnen om de titel te bemachtigen. Esch stars doet nog mee in de race voor de top drie, dus makkelijk zal het niet worden.

Voor de supporters vertrekt er een bus om 15.30u vanaf het Kooltje in Hengevelde. De bus zal na de wedstrijd rechtstreeks terugkeren naar het Kooltje om grandioos feest te vieren. Een hapje en een drankje is aanwezig in de bus! Kom jij ze aanmoedigen en vier je de titel met ze mee?

Mocht je niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn, is iedereen bij deze uitgenodigd op het kampioensfeest bij het Kooltje. We verwachten rond 20.00u/20.30u terug te zijn.

Via de onderstaande link kun je een ticket halen voor de bus. Cupido vraagt om een eigen bijdrage van €7,50 p.p.

Reserveren