Cupido sluit competitie winnend af!

Cupido heeft vrijdagavond in eigen huis de laatste competitiewedstrijd gewonnen. Lutheria dames 1 werd met 3-1 verslagen. Om 19.00 uur klonk het fluitsignaal van de laatste competitiewedstrijd van de dames van Cupido in sporthal de Marke. De dames hadden er veel zin in om hun laatste thuiswedstrijd met een winst af te sluiten. na afloop van de wedstrijd was er een mooi afscheid voor Maureen Grefte;

Klik HIER voor de video van het daverende afscheid.

De eerste set begon moeizaam voor de dames. Door onrust en miscommunicatie kwamen ze op een achterstand van 11-18. De dames zette de knop snel om en wonnen de set met 26-24

De tweede set hadden de dames de smaak goed te pakken en stonden ze op een voorsprong van 22-14. De ballen werden goed verdeeld door de spelverdeler en daardoor goed afgemaakt. Deze set is gewonnen met 25-18.

Maureen Grefte gaat helemaal uit haar dak

De derde set bleef gelijk op gaan. Vanaf beide kanten was er fanatiek spel waardoor er lange rallies met goeie acties waren. Het bleef spannend tot het laatste punt, maar cupido wist de set binnen te halen met 26-24.

De vierde set begon met 2 sterkte blockballen van Noortje Tuinte. In het verloop van de set werden de dames onrustig. Op een stand van 18-22 kwam er een publiekswissel voor Maureen Grefte die ons volgend jaar gaat verlaten! (zie hieronder een filmpje) Deze set werd helaas wel verloren met 19-25.

Bij deze is de competitie voor Cupido dames 1 afgelopen met een vooruitzicht op volgend jaar in de 3e divisie, maar nog eerst de bekerfinale!!
De bekerfinale word op 11 mei tegen Rebelle Dames 1 in Ootmarsum om 14.30 gespeeld! Kom Cupido aanmoedigen!

Hieronder nog enkele foto’s: