Cupido sluit voorbereiding af

De Hengeveldse volleybaldames zij al vanaf 17 augustus in training, waarbij er tussendoor zelfs is geïnvesteerd in een heus trainingskamp met het gemêleerde gezelschap! De jongste speelster is slechts 17 jaar oud, de oudste is 44 lentes jong zoals dat heet. Gaat dit alles komend seizoen zijn vruchten afwerpen? Trainer Alfred Oonk ,dinsdag de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen, hoe is de voorbereiding tot nu toe verlopen?“We hebben een goede voorbereiding gehad, met een teambuilding weekend en een toernooi in Delden dat we winnend hebben afgesloten. Alles staat in het teken van samenhorigheid, individueel is er klasse genoeg, nu nog zorgen dat het een eenheid wordt. Verder vooral bezig met inpassen van nieuwe speelsters en zorgen dat iedereen weer fit is.Cupido moet als jaren opboksen tegen WHC dat thuis om 19.30 speelt, aantrekkelijke tijd voor jeugdleden. Kunnen de jonge volleyballiefhebbers hier nog wijzigingen verwachten?

"Cupido is een verenging die er voor gekozen heeft om de competitie op de vrijdag avond te “spelen, dit is nu eenmaal een gegeven.Jeugd die voor volleybal kiest, doet dat omdat ze het een leuke sport vinden, volgens mij maken de tijden dan niet uit”.
 
Wat is de doelstelling voor komend seizoen, en voor de lange termijn voor Cupido dames 1?
“De doelstelling van de dames zelf is kampioen worden, ik zelf ben wat voorzichtiger en realistischer, een plek in de top 3 zou mooi zijn. Verder bouwen aan het team , inpassen van jeugd, promoveren naar de promotie klasse en daar handhaven is de doelstelling op langere termijn”.


 
Je bent nu ongeveer een half trainer in Hengevelde, wat valt je het meest op in Hengevelde?
“Wat mij het meeste op(be)valt is de gemoedelijkheid, ik voel me vanaf dag 1 welkom en thuis. Afspraken worden nagekomen en wat de volleybal betreft ligt er een goed beleid. Jullie mogen als Hengevelde trots zijn dat je met zoveel diverse sporten op niveau mee doet!”

Verder nog iets wat je kwijt wilt?
“Voor de beker spelen we tegen Dynamiek , onze fusie vereniging van afgelopen jaren, ik hoop dat de dames de emoties de baas zijn en wij als winnaars Goor verlaten”.

De wedstrijd vanavond in sporthal de Mossendam start om 20.30 uur. Anouk Veehof ontbreekt nog vanavond, zij is herstellende van een knie operatie. Ze heeft de trainingen inmiddels hervat.