Cupido veel te sterk voor Marvo

Het was van meet af aan geen wedstrijd, het op en top gemotiveerde Cupido bepaalde wat er gebeurde binnen de lijnen vandaag getuige de 4-0 overwinning. In de eerste set, die eindigde in 25-8 werd dan ook het krachtverschil dan ook gelijk in cijfers uitgedrukt. De tegenstander uit Mariënvelde werd veelvuldig tot fouten gedwongen. De tweede set was van de vliegende Karlijn Wensink, bij elke smash vloog ze daadwerkelijk door de lucht en met een topsnelheid van jewelste knalde ze de bal tegen de aardbol! Dit in combinatie met de kanon-opslagen van Jolijn Rotink wonnen de Wegdamse volleybaldames ook deze set fluitend met 25-14.
In de derde set speelde Cupido aanvankelijk tegen zichzelf:

Het maakte (te) veel onnodige fouten met ballen tegen blok en net. Anouk Vehof zorgde na de tussenstand van 15-12 voor de nodige punten op rij zodat ook deze set in Hengevelde bleef met uiteindelijk een ruime marge; 25-13.

De vierde en naar later bleek de laatste set werd het bedrijf van Inge Broshuis; alles wat zij raakte veranderde in goud, dat na een uiterst moeilijke start. Cupido belandde zelfs op een 5-10 achterstand! Aan de hand van Inge werd het uiteindelijk van 14-14 naar 22-14 een ruime overwinning van 25-16.

Cupido doet hiermee goede zaken in de strijd om de tweede plek, in de stand hieronder is de wedstrijd van vandaag nog niet verwerkt.