Cupido verliest aansluiting met de top

De Wegdamse volleybaldames konden de hoge klassering vandaag niet waarmaken en gingen in Losser met 3-2 ten onder tegen Volley’68. De groen gelen begonnen weliswaar sterk in de eerste set, Volley’68 had weinig in te brengen, de pass lag goed en de ballen werden afgemaakt. Dit resulteerde in een setwinst voor Cupido van 15-25. Met een goed gevoel gingen de dames de 2e set in. Volley'68 werd sterker, wisten de gaatjes te vinden en hadden een sterke serve. Cupido kwam echter te kort, deze set werd dan ook verloren met 25-16. De derde set begon: Hoofden leeg en knallen was de gedachtegang.

Er werd gevochten op alle fronten en het ging gelijk op tot 20-20. Anouk Beuving had een belangrijke bijdrage door een mooie serve serie. Ook aan het net wisten ze de ballen te scoren. Helaas was ook dit niet goed genoeg; met 25-20 onderuit. 
De 4e set stond in het teken van vechten en alles van de grond, dit resulteerde in een setwinst van 17-25.

De beslissende 5e set ging van start en verliep gelijk op. Uiteindelijk stond het 14-15 voor Cupido, ze wisten tot 2x toe op set point te komen maar lieten zich alsnog de kaas van het brood eten! Er werd uiteindelijk verloren met 18-16.
Met een 3-2 nederlaag keerden gaan de dames terug richting Hengevelde. Aanstaande maandag 21 januari zal Cupido in Vriezenveen uitkomen tegen Vrivo.

Hieronder de stand na de nederlaag van vanavond: