Cupido weer 14 kampioenen rijker!

Nadat vorige week zaterdag meisjes A kampioen is geworden speelde gisteren de kleine mini s nivo 1, nivo 2 en de minis nivo 5-2 en nivo 5-3 hun kampieonswedstrijd. De jongste meiden van de vereniging, N1 en N2, moesten speelden beiden in Bentelo onder aanmoediging van een volle tribune. Van de beide teams wisten de meiden de wedstrijd te winnen en waren daardoor kampioen!
N5-2 en N5-3 reisden af naar Enschede om in hun poule in de onderlinge wedstrijd uit te maken wie er kampioen werd. Na een spannende wedstrijd waarin uiteindelijk N5-3 won, met 4-2 en kwamen hierdoor 2 punten tekort voor het kampioenschap en zijn de meiden van N5-2 kampioen.Gefeliciteerd alle 14! 
Aan het eind van de middag hebben de meiden onder luid getoeter met de muziek van we are the champions een ere rondje door Hengevelde gereden en frites gegeten in de Marke.
Mn1

Mn5

Meisjes B 1 heeft helaas de kampioenswedstrijd verloren. Ze stonden eerste in de poule en moesten de wedstrijd spelen tegen de nummer 2 , maar verloren waarschijnlijk door teveel zenuwen deze wedstrijd en werd dus tweede in de poule.
Geen kampioen maar wel promotie naar de eerste klasse voor meisjes B!
mb