Cupido weet te winnen van concurrent Avanti

Dames 1 wist de wedstrijd van vanmiddag om te zetten in een 2-3 overwinning tegen  Avanti in Lochem. Aan de stand te zien beloofde het een spannende pot te worden en niets bleek minder waar. Door een sterk begin van Avanti kwamen de dames van Cupido op 6-1 achterstand, de toon was gezet. Met een sterke service druk aan de kant van Cupido en goede communicatie in de passlijn van Meike Cent kwamen de dames weer bij tot 6-7 voor en wonnen uiteindelijk deze set met een duidelijke stand van 16-25. De tweede set wist Cupido dit helaas niet vast te houden.

Door een goede serve series en mid aanval van Avanti kon Cupido het eigen spel van de 1e set niet vasthouden. Avanti won deze set met 25-13.

Ook de 3e set kwam Cupido niet terug in het spel van de eerste set en bleek een kopie van set 2  te zijn, Avanti won uiteindelijk met  25-14. De knop moest om! De dames bleven positief en gingen vol voor de 4e set.

Door tactische wissels van coach Alfred Oonk begonnen de dames sterk. Rowan Berg werd naar de midpositie gezet waarbij ze sterk was in de blokkering en Rachel Horck bracht Cupido door een super serve serie op een 1-10 voorsprong! Avanti had hier geen antwoord op. Cupido hield dit de gehele 4e set vol en ze wonnen deze met 16-25.

De 5e set moest worden gespeeld om de winst binnen te halen. Cupido ging hier dan ook vol voor. Lotte Rotink begon deze set aan serve en bracht Cupido naar een 1-8 voorsprong. Anouk Vehof kon het na de kant wissel afmaken. Cupido won deze set met 2-15. De winst gaat mee naar Hengevelde!

De volgende wedstrijd spelen de dames vrijdagavond 16 december om 19.30 uur thuis , tegen Revoc uit Rekken.