Cupido wint, maar dat ging niet van een leien dakje!

Cupido heeft vanavond  in Geesteren Tornado 2 met 3-1 verslagen maar dat ging niet van een leien dakje!

De wedstrijd begon erg onrustig. Alles ging net niet helemaal zoals het moest. Een misser in de service pass, een set-up niet op maat en een aanval net buiten de lijnen. Tornado wist hierop in te spelen en veel onverwachte ballen terug te brengen. De vele service fouten van Tornado zorgden er uiteindelijk voor dat Cupido deze set toch won met 16-25.

In de tweede set begon Cupido beter te volleyballen, maar ook de tegenstander werd sterker. Door een goede service bouwden de groen-gelen een voorsprong op die ze de hele set niet meer weggaven. Set twee werd gewonnen met 15-25.

In de traditionele derde set ging het weer fout. Er waren simpelweg te veel eigen fouten. Dit zorgde ervoor dat het continue gelijk op bleef gaan. Tornado trok helaas aan het langste eind en won deze set met 26-24. Gauw vergeten en door naar de vierde set.

De vierde set was een zware set waarin er voor ieder punt gevochten moest worden. Door goed samenspel van Cupido wisten ze deze set te winnen met 21-25. 1-3 winst!

Volgende week speelt Cupido dames 1 de halve finale in de bekercompetitie!!

Halve finale
Woensdagavond spelen ze tegen Heyendaal dames 1 uit Nijmegen. Om 20:00 uur klinkt het fluitsignaal in sporthal de Marke.
Kom ze allemaal aanmoedigen! Het belooft een erg spannende wedstrijd te worden.