Cupido wint overtuigend van nummer 2!

De dames van Cupido hebben vrijdagavond laten zien wat ze kunnen in Tubbergen. “Met een 0-4 winst naar huis is een geweldig gevoel”.

In de eerste set begonnen beide ploegen sterk. Het ging continu gelijk op. Er werden lange rally’s gespeeld en beide ploegen toonden vechtlust. Richting het einde van de set kwam Cupido los, waardoor ze de set wonnen met 21-25. Een goed begin, op naar set 2.

Dit goede spel zette zich voort in de tweede set. Er werd veel serve druk geleverd. Hierdoor wist Tubbergen weinig aanval op te bouwen. Cupido bleef continu scherp. Tegen het einde van de set liep de passing even wat minder, maar dit wisten ze gauw om te zetten en wonnen daarom met 20-25.

2 sets voor. Nu doorzetten. Helaas begonnen ze in de derde set wat minder sterk. Ze liepen achter de feiten aan. Er werden aanvallend wat fouten gemaakt en de communicatie binnen de lijnen was niet optimaal. Na een goede time-out van coach Bruno werd de knop omgezet. Een goede mentaliteit en knap verdedigingswerk zorgde ervoor dat ze ook deze set wonnen met 19-25.

De vierde set ging om concentratie en eigen taken blijven uitvoeren. Beide ploegen leverden goed werk waardoor het continu gelijk op ging. Door slordigheid kwam Cupido op later in de set op een achterstand van 16-19. De dames moesten rustig blijven en hun eigen spel blijven spelen. Door geconcentreerd te serveren en een goede blokkering wisten de dames terug te komen en wonnen ze de set met 22-25. Een 0-4 winst tegen de nummer 2! Hiermee blijven ze overtuigend koploper.