Dames Cupido in spoor koploper

Nadat de wedstrijd donderdagavond werd afgelast vanwege trieste familieomstandigheden bij tegenstander Buurse:Vanavond speelden de dames van Cupido tegen KSV DS1 in Vragender. Vol enthousiasme werd er met de eerste set en zij wonnen deze dan ook dik met 17-25. In het tweede bedrijf legden de groen gelen zichzelf druk op, ondanks dit gegeven ging ook de tweede set richting Hengevelde met 21-25. Vervolgens de derde set, deze begon zeer matig. Ze liepen van meet af aan achter de feiten aan en door opslag fouten ging deze set naar Vragende met 25-19. Kop omhoog; alle moed bij elkaar om de vierde set te winnen:

De start was iets minder ,de Wegdamse dames kwamen op een 6-1 achterstand. Toch wist Cupido het eigen spel weer te herpakken. Na een goede invalbeurt van Anouk Vehof, die met een super serve van 8 punten het team op een voorsprong bracht. Ook deze set was binnen, en wel met een stand van 19-25. De dames keerden met 4 punten weer terug richting Hengevelde. Deze punten zijn nog niet in de stand hieronder verwerkt.

Volgende week vrijdag 16 oktober neemt dames 1 het op tegen Rivo Rietmolen om 21:00 in de Marke!