De nieuwe actuele stand van de Gouden Schoen.

Na afloop van speelronde 3 in het seizoen 2015-2016 is er een nieuwe koploper. Hij maakte er afgelopen weer 3 en komt daar mee op een totaal van 7 treffers.Zijn naam is Tim Wegereef, voetballend in het 6e. In de gewonnen wedstrijd bij Hoeve Vooruit maakte hij 3 van de 5 treffers. De andere kwamen op naam van Stan ten Thije die daarmee op een totaal komt van 4 en Rick ten Buuren? die maakte er 1.

Ons 1e elftal speelde al op zaterdag uit bij RKZVC uit Zieuwent, helaas een 0-3 nederlaag.

W.V.V.’34 2 kon genieten van een vrij weekend.

Het 3e elftal speelde een thuis wedstrijd tegen TVO 2 waar in een recent verleden nog met ruime cijfers van verloren werd. Deze werd vrij eenvoudig gewonnen met 3-1. Erwin ten Thije en Rik Jannink maakten hun 1e treffer van het seizoen. Wessel Ziethof joeg er ook 1 in de touwen en komt op een totaal van2 treffers.

Het 4e elftal werd bestolen van een punt. In een wedstrijd waarin zij nog op een 2-1 voorsprong kwamen verdienden zij miniomaal een punt. Maar gingen ze met lege handen huiswaarts, 3-2 ten onder tegen Hellendoorn 3. Ard ten Heggeler en Jelmer Raanhuis namen beiden 1 treffer voor hun rekening.

Leon Blokhorst maakte 1 treffer bij W.V.V’34 5. Zij speelden met 1-1 gelijk tegen Klein Dochteren.

W.V.V.’34 7 kwam in een doelpuntrijke wedstrijd bij Rood Zwart 8 niet verder dan een 3-3 gelijk spel. 2 Goals van Robert (Geels) Schonenborg. Stephan ter Doest maakte ook zijn 1e seizoen treffer.

W.V.V.’34 8 ging thuis onderuit met 4-0 tegen Markelo 8.

Met een 3-1 verlies keerde W.V.V.’34 9 huiswaarts vanuit Goor. Daar werd gespeeld tegen G.F.C. Deze bleken echter een maatje te groot voor de groen gelen. Nick Kuipers redde de eer.