De welbekende TwenteBus(iness) stopt ermee…

Nu het (prof)voetbalseizoen een beetje bij beetje dichterbij komt, betekent het dat de stadions ook weer vol mogen. Voorgaande jaren stapten we allemaal nog in de zwarte met gouden accenten dubbeldekker richting de Grolsch Veste voor de potjes voetbal van onze FCT. Helaas komt er na bijna 10 jaar en 8 voetbalseizoenen geen vervolg meer aan de eye-catcher. Aangezien de bus al op leeftijd is en veel onderhoud nodig heeft wordt er gestopt met het vervoeren van supporters. 

In de VIP Bus was zo’n plaats voor 80 personen en zat bijna iedere thuiswedstrijd van F.C. Twente gezellig vol met goedgezinde fans. Ook heeft de bus het kampioenschap van 2010 meegemaakt en heeft ons naar de gewonnen bekerfinale in Rotterdam in 2011 gebracht.

Nu de bus geen vervolg meer krijgt is er uiteraard wel gezorgd voor een passende oplossing:
In samenwerking van Café ’t Kooltje en Ter Doest (taxi, touringcar en verkeersschool) gaan we er alsnog voor zorgen dat de leuke ritjes blijven bestaan. Onze favoriete chauffeur André Assink blijft ons nog altijd trouw en zijn de nodige flesjes bier ook aanwezig.

Eerste rit sinds tijden
Een week voor de start van het seizoen in de Eredivisie speelt FC Twente in De Grolsch Veste op zaterdag 7 augustus om 19.30 uur een oefenwedstrijd tegen SS Lazio. Dan zal de bus voor het eerst sinds tijden weer richting de Grolsch Veste gaan!
Vertrek 18.00 uur! Opgeven via:  info@ter-doest.nl 

De vertrektijden blijven uiteraard hetzelfde:

  • *1,5 uur / anderhalf uur / 90 minuten / 5400 secondes* voor de aftrap vanaf Café ’t Kooltje richting de Grolsch Veste.
  • We vertrekken op competitiewedstrijden *45 minuten* na de wedstrijd weer terug naar Hengevelde.
  • Is de wedstrijd van minder óf groter belang, zoals: oefenwedstrijden, bekerwedstrijden, Europees voetbal en Champions League wedstrijden. Vertrekken we *30 minuten* na het laatste fluitsignaal.

Kosteninformatie:

  • De kosten voor de wedstrijden en seizoenkaarten lopen vanaf nu via Ter Doest.
  • Een retourtje op en neer naar de Veste kost €10,-
  • Een seizoenkaart kost €175,-. (Hiermee heeft u alle oefen, beker (en Europese)wedstrijden gratis). Een seizoenkaart aanschaffen kan via info@ter-doest.nl  Bij een seizoenkaart heeft u ook gegarandeerd een plek in de bus.
  • Mochten er door Corona ritten uitvallen dan zullen deze verrekend worden. 
  • Een biertje of een frisje kost 1 ’t Kooltje munt (€2,20). Een wijntje kost 2 munten (€4,40). De munten kunnen voorin de bus gehaald worden of de drankjes kunnen contant (en gepast) worden betaald.

Iedereen bedankt voor het meerijden en het vertrouwen van de afgelopen jaren.

Hopelijk zien we elkaar snel zodat we eindelijk weer een keer naar onze Veste mogen!

Brian Kuipers en Team TwenteBus(iness)