Deelname Kika toernooi door W.V.V.’34, donaties gevraagd!

Met maar liefst 7 jeugdteams doet W.V.V.’34 op zaterdag 8 april a.s. mee aan het Kika toernooi bij BSC Unisson. Het toernooi wordt gorganiseerd door BSC Unisson voor een van hun meest enthousiaste jeugdspelers. Een warm initiatief waar W.V.V.’34 uiteraard graag aan deelneemt en ook doneert. Het bestuur van W.V.V.’34 heeft inmiddels een startbedrag gedoneerd. We hopen dat ouders, bekenden, supporters en leden van W.V.V.’34 dit initiatief en onze jeugdspelers tijdens dit toernooi steunen, door ook een financiele bijdrage te doen voor het Kika toernooi! Samen voor Stichting Kika!

Joris is 9 jaar en een van de meeste enthousiaste jeugdspelers van BSC Unisson. Hij wil graag voetballen, maar helaas gaat dat niet. Hij heeft kanker en krijgt vele behandelingen. Toch zit hij niet bij de pakken neer; hij gaat er vanuit dat hij weer beter wordt. Daarbij zet hij zich in om geld in te zamelen voor Stcihting Kika.

Het voetbalteam van Joris leeft enorm met hem mee. Door het organiseren van dit voetbaltoernooi willen zijn teamgenootjes geld inzamelen voor het goede doel. Naast het voetbaltoernooi zijn er deze dag allerlei activiteiten op het sportpark in Boekelo om er een gezellige dag van te maken. Samen spelen voor Stichting Kika.

Steun je Joris en zijn teamgenoootjes en wil je ook een donatie doen? Giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL15 RABO 033 648 6480 ter name van BSC Unisson onder vermelding van Joris 2023.

(bron: www.wvv34.nl)