Rampzalige slotfase nekt W.V.V.’34

In het zicht van de haven heeft W.V.V.’34 tegen RSC thuis de tweede periode uit handen gegeven door de gelijkmaker in de 94e minuut. Na 90 minuten spelen stond er een 3-1 op het scorebord. Het leek of de angst in de ploeg sloop in de slotfase, WVV heeft al veel averij opgelopen in slotfases van de afgelopen seizoenen.

Comfortabel
Stan Aarnink bracht WVV op een comfortabele voorsprong middels twee kopgoals in de  elfde (voorzet Robin Rikkert) en de 36e minuut (assist Thomas Wegdam). Tussendoor nog een fabuleuze redding van doelman Kevin Smit: Er leek geen vuiltje aan de lucht, er waren weinig kansen over en WVV leek dus op rozen te zitten.

In de tweede helft kabbelde dit zo door. Tot de 63e minuut, een ongelukkige bal tegen de hand leidde tot een vrije trap iets buiten de zestien. Deze werd fantastisch binnengeschoten, zie het filmpje hierboven.

Wederom een ongelukkige handsbal leek de wedstrijd dan toch het slot te gooien, de daaropvolgende stafschop werd benut door Wouter Horstink. Niets bleek minder waar.

Turbulente slotfase
Een kopbal van dichtbij in de 90e minuut was de aansluitingstreffer en doping voor RSC. WVV liet zich klaarblijkelijk leiden door angst, het was immers al zo vaak misgegaan in de slotfase. In de ‘dying seconds’ liet WVV het wederom uit handen glippen en de periode bleef niet in Hengevelde maar ging mee naar de feestvierende tegensander uit Rossum. Zie het filmpje hieronder.

W.V.V.’34 – RSC 3-3

’11 Stan Aarnink 1-0
’36 Stan Aarnink 2-0
’85 Wouter Horstink 3-1

Kevin Smit-Gijs Brummelhuis-Bas Assink- Remi Leferink- Tom Brummelhuis- Robin Rikkert-Stan Aarnink-Tom Grobben (’68 Mahmoud Jaafil) – Wouter Horstink-Thomas Wegdam (‘82 Dani Morsink) -Randy Smit