Doe mee met de Wegdamnieuws EK poule! Het kan nog!

Vanaf komende vrijdag wordt opnieuw de Hengevelde EK-poule gespeeld. De inschrijving is al een tijdje geopend en vrijdag begint het dus schrijf je als snel en eenvoudig in via de volgende link en wees je buren, vrienden of andere dorpsgenoten te snel af! De stand houden we regelmatig bij op onze website!

Maak het volgen van het EK 2024 extra leuk, door mee te doen aan de EK-poule op Scorito! Scorito is al sinds 2012 de nummer 1 in online sportspellen. En dat is niet voor niets: als je meespeelt op Scorito, dan heb je gewoon het beste EK-spel en weet je 100% zeker dat je een mooi EK-voetbal zult beleven samen met je vrienden en familie.

KLIK HIER   om mee te doen!

Voorspel de wedstrijden per fase

Het spel bestaat uit 5 fases (groepsfase + 4 finalerondes), waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Groei jij in het toernooi?

Kies je topscorers

Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).