Doelpuntenregen op sportpark Rupertserve

W.V.V.’34 heeft vanmiddag thuis met maar liefst 9-1 gewonnen van Bornerbroek, een laagvlieger in de 5e klasse. Het spelbeeld in de openingsfase zette de toon voor de rest van de wedstrijd: W.V.V.’34 viel aan; Bornerbroek hield het bij tegenhouden. Dat lukte maar tot minuut 13; Na een fraaie dubbele 1/2 met Randy Smit rondde Wouter Horstink af met een harde schuiver in de verre hoek.
De 2-0 volgde snel: Lars Aarnink veroverde de bal op het middenveld en stuurde gelijk Randy Smit diep. Deze wist vervolgens Wouter Horstink te bedienen die daarna eenvoudig zijn tweede doelpunt van de middag kon maken. Na de 3-0 van Gijs Pierik in minuut 26 was het doek al gevallen voor het in het oranje spelende Bornerbroek dat normaliter in het blauw speelt. Dit was volgens de geruchten in Hengevelde niet zo’n goed idee gezien de sentimenten.

Een omsingeling van 90 minuten

De tweede helft was amper begonnen en de 4-0 door Gijs Pierik lag er eral in, aangever Wouter Horstink (die even daarvoor al dicht bij een treffer was, maar op de lat kopte.

Kort daarna viel de mooiste goal van de wedstrijd, de 5-0 door Gijs Pierik, zie DIT FILMPJE.

Na een uur spelen viel de 6-0 door een eigen doelpunt na een voorzet van Lars Aarnink

De enige kans van de wedstrijd, misschien wel de enige bal op doel voor de gasten uit Bornerbroek resulteerde gelijk in een doelpunt na een counter in de 74e minuut.

7-1 werd het door Lars Aarnink, (ZIE DIT FILMPJE

Het werd 8-1 door Wouter Horstink na goed voorbereidend werk van Tom Grobben met onder andere een bijzonder fraaie panna! En nog wel pal voor het thuispubliek!

De 9-1 viel in minuut 81, wederom door Lars Aarnink met een fraaie stift in de verre hoek. Dit was tevens de eindstand.

De schlemiel van de middag was misschien wel de man van de KNVB die de loting verrichtte voor het bekertoernooi. Een wedstrijd waar beiden teams niet veel wijzer van zijn geworden deze middag.