Eerste herfstvoetbalmiddag W.V.V.’34 een succes!

Vanmiddag was dan eindelijk de 1e herfstvoetbalmiddag bij W.V.V.'34! De commissie VTZ jeugd onderbouw had voor de spelers van de JO8, JO9 en JO10 een leuk voetbalprogramma bedacht zodat deze spelers in de herfstvakantie ook lekker konden voetballen. Dat alle kinderen dat ook graag wilden, bleek wel uit het grote aantal aanmeldingen, bijna alle kinderen van deze teams hadden zich aangemeld, super! 

In het eerste gedeelte van de middag konden de kinderen hun traptechniek testen. In groepjes van 4 met een vaste begeleider, gingen de kinderen in parcoursvorm alle oefeningen af. Er waren 6 verschillende oefeningen zoals punten schieten, penalty schieten en voetbaldarts en met elke oefening konden punten worden behaald. Daardoor waren alle kinderen dan ook erg fanatiek, want ze wilden uiteraard heel graag de punten halen en wellicht daardoor wel een beker in de wacht slepen!  

Na een uurtje flink oefenen hadden de kids dorst gekregen, de pauze met ranja en wat lekkers kwam dan ook als geroepen. Iedereen kon even uitrusten en zich ook weer voorbereiden voor het volgende deel, want het tweede gedeelte van de middag bestond uit een voetbaltoernooi. Ook hier kon iedereen uiteraard weer punten halen. 

Na het toernooi was het tijd om alle punten op te tellen op alle scoreformulieren en de winnaars te bepalen. Dat was uiteraard een spannend moment! 

De beker voor de 1e prijs ging naar Jille Blanckenborg, hij was dus de winnaar van de eerste herfstmiddag, Mick Hoff werd 2e en Lois Workel verdiende de 3e prijs. Daarnaast kregen alle deelnemers voor de inzet en de getoonde skills een oorkonde en medaille en was het tijd om weer naar huis te gaan. Het was een geslaagde middag! 

We willen hierbij alle begeleiders van deze middag graag bedanken voor hun inzet, ook willen we het JAC bedanken voor de sponsoring van de bekers en medailles en Gravutech voor de sponsoring van de scoreformulieren. Op de facebookpagina van W.V.V.'34 zijn meer foto's te vinden van deze middag. 

Morgen dag 2 van de herfstvoetbalmiddag, dan zijn de spelers van de JO11 en JO12 aan de beurt, heel graag tot morgen! 

(bron: www.wvv34.nl)