Eerste overwinning in de 3e divisie is een feit voor Cupido

Vrijdagavond wist Cupido de wedstrijd overwinning binnen te slapen tegen de blauwen uit de Lutte. Het werd 1-3. Met veel jeugdige aanwas bij Lutheria stond er veel nieuws aan de andere kant van het net ten opzichte van vorig jaar.

Set 1
Set 1 begon onrustig, en bleek tot de helft stuivertje wisselen met de voorsprong, aan het eind wist Lutheria het eerst de 25 aan te tikken, mede door veel aanvallende- én service fouten aan de kant van Cupido, 25-19.

Set 2
Set 2 was de boodschap duidelijk, foutenlast omlaag aan de kant van Hengevelde. Dit lukte genoeg en daardoor werd set 2 overtuigend door Cupido in de wacht gesleept 17-25.
Met 1-1 in sets kon het nog alle kanten opgaan.

Set 3
Wederom ging set 3 gelijk op, de groen gelen bleven druk zetten en met nog een goede invalbeurt van Mila Broshuis kon ook set 3 bij worden geteld: 21-25

Set 4
In set 4 had werd er al snel een ruime voorsprong op het telbord gezien, maar kwam Cupido ook weer even onder druk te staan door een goede service beurt van Lutheria. Uiteindelijk werd de terechte overwinning binnen gehaald 22-25.

De eerste 4 punten zijn binnen, dit smaakt wel naar meer!
Volgend weekend een vrij weekend, om vervolgens op 19 oktober weer te kunnen knallen tegen de dames uit Ootmarsum, ook een bekende uit de promotieklasse vorig jaar!