Familiedag WVV’34; Pa, Ma, kom op met die bal!

Op een zonovergoten sportpark Rupertserve was het weer genieten geblazen vandaag voor jong en oud. Veelvuldig werd er gevraagd om de bal in de vorm van “Pa! Dan wel Mama!” Wat ook opviel was het hoge “FC Groningen shirt gehalte onder de jeugdige deelnemers. (KLIK HIER VOOR DE FOTO’S)
 “Onvoorstelbaar”, zegt scheidsrechter Hendrik Workel, “zoveel kleine kinderen dit jaar weer van de partij zijn en daar doe je het toch voor!” En laten nu net zijn ‘kinderen’ en kleinkinderen met die felbegeerde beker aan de haal gaan.
De halve finale was een bijzondere: vader Brian en zoon Kris Wegdam stonden lijnrecht tegenover elkaar, de laatst genoemde maakte de winnende vanuit een corner die genomen was door neef Mart. In de finale tegen de familie Workel kwam werd het een 1-0 nederlaag voor het team van Kris (Vrienden + Kids 3), de Workeltjes waren afgelopen jaar door een misverstand niet ingeschreven en dat werkte blijkbaar als een rode lap met de titel als logisch gevolg.

Namens de organisatie Tonnie Wegdam: ”Bij deze wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om de genen die het volgende mogelijk hebben gemaakt; Het gezamenlijke ontbijt was weer uitmuntend! Twenteland Eieren, Coop, Keurslager Brummelhuis en bakkerij Nollen, bedankt!”

Voor organisator Tonnie Wegdam is het de laatste keer dat hij het evenement op zich heeft genomen. Komende weken zijn er gesprekken met een kandidaat om het stokje over te nemen. Tonnie heeft het nu totaal 8 jaar gedaan