Gewijzigd W.V.V.34 komt niet langs Luctor et Emergo

W.V.V.’34 heeft zichzelf een zeer slechte dienst bewezen in de strijd om de titel. Nadat vorige week werd verloren van DSVD, morste de ploeg van Niki Leferink zondagmiddag opnieuw punten. In Almelo werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Luctor et Emergo.

Vanaf het begin was al duidelijk dat de gastheren op jacht gingen naar de overwinning en de thuisploeg vooral moest verdedigen. De thuisploeg had dan ook niet de illusie om met aanvallend spel de groengelen uit te tikken.
Al snel was het Thomas Wegdam, die sinds het geblesseerd raken van aanvoerder Gijs Pierik regelmatig in de spits staat, die de 0-1 op het scorebord zette.

Een mooie middag lag in het verschiet, maar net zoals vaker de laatste tijd hadden de WVV’ers niet het geluk  aan hun zijde. De ploeg had in het duel meerdere levensgrote kansen en ook in een aantal scrimmages had het (vaker) kunnen scoren. Dat lukte op het doelpunt van Wegdam na niet.
Luctor gokte op de uitbraak na balverovering achterin en dat lukte ook nog éénmaal: 1-1. Flink pech was er ook nog voor de gastheren met het uitvallen van aanvallers Randy Smit en Lars Aarnink. Zij werden vervangen door respectievelijk Bas Assink en Tom Grobben.

Opvallend was overigens dat Niki Leferink in elke linie een wijziging had doorgevoerd ten opzichte van vorige week. Tot een overwinning kwam het zoals gezegd opnieuw niet, waarmee de titelaspiraties in de ijskast kunnen.

Opstelling W.V.V.’34: K. Smit, Baas, Leferink, G. Brummelhuis, T. Brummelhuis, Rikkert, S. Aarnink, W. Horstink, L. Aarnink (’90 Assink), Wegdam, R. Smit (’65 Grobben)

Thomas Wegdam heeft de 0-1 gemaakt
Duel op het middenveld
Twee man blijft beduusd achter
Lars Aarnink zet aan voor een schietkans