Goed nieuws voor Cupido!

Vanuit de volleybalbond kwam onlangs het bericht binnen: Dames 1 toch naar de Promotieklasse! Nog niet eerder speelde Cupido in de promotieklasse. Komend seizoen 2020-2021 wel! Jaar op jaar waren de dames er dichtbij, maar in het zicht van de haven was het telkens net niet. Voorzitter Veronique Beuving: 
“Door de super goede prestaties van het gehele team, inclusief trainer en invalspeelsters stond Cupido Dames 1 op het moment van het einde van de competitie door de Corona crisis op de tweede plek in de poule, vlak achter de nummer 1 Lutheria uit de Lutte.  Cupido mocht vanwege de Corona crisis als tweede team geen promotiewedstrijden spelen.
Afgelopen weekend hoorden we dat we als ‘beste nummer 2 uit de 1e klasse’ toch in aanmerking komen voor promotie vanwege het wegvallen van een team ergens in de pyramide tussen de Eredivisie en de eerste klasse. Geweldig nieuws dat door alle speelsters zeker met open armen werd ontvangen!
 
De speelsters verdienen dit zeker, mede omdat het de afgelopen jaren in de promotiewedstrijden telkens net geen promotie behaald werd! Na elke keer ‘net niet’ nu dus wel!  ‘’
Volgend jaar lekker aan de bak! We hebben er zin in en zullen Hengevelde laten zien dat we promotieklasse waardig zijn…’’
Tot volgens seizoen!”