Gouden Schoen: Frank de Wit laat voeten weer eens spreken

Frank de Wit was afgelopen weekend niet veel speeltijd nodig om Zelhem 5 te vernietigen. Na een aantal weken niet te hebben gescoord, legde hij er afgelopen zondag gewoon weer eens drie in.Hij moest met gierende banden richting Zelhem, dit ook omdat zijn idool op dat moment hetzelfde deed in Maleisië. (Max Verstappen). Frank was ook slachtoffer van het welbekende uur. Dat hij hier last van had, was niks van te merken. Er stond in de 2e helft namelijk geen maat op hem. Uiteindelijk werd het in een snoeiharde/gemene wedstrijd 4-2 voor WVV 4, die langzaam wegkruipen uit de onderste regionen. De andere goal komt op naam van Dennis Groothold die een lange solo fraai met links afrondde. Niels Spekreijse legde in 5 minuten tijd vv Vorden plat. In een wedstrijd tegen de koploper was de eerste helft voor de gasten, maar de 2e helft was compleet voor de groen-gelen. Een stunt leek er dan ook in te zitten. In de 78 minuut maakte Tom ten Breteler de verdiende 1-1. Niels Spekreijse die nog niet eens zo heel lang mee deed, hij was eerst wissel, maakte er 2 in een kleine 10 minuten. Hij bracht daarmee de eindstand op 3-1. Een gouden wissel dus. WVV 2 kwam tegen Dinxperlo niet verder dan een 2-2  gelijkspel. Rik ten Thije/Boomkamp en Rick Baas maakten in deze wedstrijd beiden 1 doelpunt. WVV 5 en WVV 7 speelden beiden tegen Twente Goor. WVV 5 thuis en WVV 7 uit. Voor beide teams was dit een belangrijke wedstrijd om de bovenste plekken. Beide teams wisten de wedstrijd met 2-1 te winnen. Doelpuntenmakers bij WVV 5 waren Marcel Nijhuis en Mathijs Asschert. Bij WVV 7 waren dit Marijn Assink en Marc Satink. Doelpuntenmakers van WVV 3 de vorige speelronde waren: Kasper Put 2x, Wessel Ziethof 2x, Wout Essink 1x en Ivo WIelens met een zeer fraaie volley.