Gouden Schoen, Jorg Jannink grote winnaar

Afgelopen weekend was het een inhaal/ bekerweekend. Het 1e en 2e speelden allebei een bekerwedstrijd, verloren deze ook allebei. Dus conclusie; uitgeschakeld.Het 5e, 7e, en het 8e speelden wel afgelopen weekend voor de punten. Al deze efltallen gingen met een punt of punten naar huis.

WVV 5 nam het thuis op tegen Haaksbergen, de tegenstander die vorig jaar werd verslagen in de strijd om de titel.Ook na deze wedstrijd stapte WVV als winnaar van het veld af. 2-1. Doelpuntenmakers tijdens deze wedstrijd waren, Marcel Nijhuis en Robert Ros.

WVV 7 kreeg het Ajax van het oosten op bezoek oftewel Buurse 4. Dit was een taaie en lastige tegenstander zo bleek. WVV kwam niet verder dan een 1-1. Marijn Assink zorgde voor de enige goal aan Hengeveldse kant.

WVV 8 maakte van de nood een deugd en riep David Spekreijse op. Dat dit een succes was mocht blijken. David scoorde 2 keer. Alleen jammer voor David dat deze goals vermenigvuldigd worden met 0,5. Verder deed Jorg Jannink weer van zich spreken. Hij trof maarliefst 3 x doel. De andere treffers kwamen op naam van Leon Blokhorst en Bas Screever.