Gouden Schoen: Stan ten Thije schiet met scherp!

De 5e speelronde van het seizoen 2015/2016 zal nog lang bij Stan ten Thije in het geheugen gegrift blijven. Hij maakte maar liefst 5 doelpunten voor zijn WVV 6 tegen eveneens het 6e elftal van sv Delden . In de derby die met maar liefst 9-1 werd gewonnen, domineerde Stan ten Thije van de 1e tot de 90e minuut. Daarmee komt zijn seizoen totaal al op 9 treffers en stoot daarmee zijn teamgenoot, Tim Wegereef, naar plek 2 in het klassement. Rick ten Buuren, Mark Vehof, Patrick Goorhuis en Arnold Heijmer maakten de andere doelpunten.

Wouter Horstink loodste zijn WVV 1 persoonlijk langs Sp Lochem. Met 2 doelpunten zorgde hij voor de belangrijke overwinning. Hij maakte door zijn 2 goals zondag, in de 6e speelronde, al evenveel treffers al het hele vorige seizoen.

WVV 2 kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Twente Goor. Daarmee moesten zij de koppositie overgeven aan AJC uit Losser. Joost de Witte maakte de enige Hengeveldse treffer.

Op het programma van het 3e stond; Uit naar Markelo 3.. Ondanks dat de betere kansen voor de Hengeveldenaren waren, kwamen ze met lege handen terug gekeerd.Eindstand 1-0 Markelo.

WVV 4 speelde uit bij Twente Goor 3. Zij konden geen vuist maken tegen het combinatie elftal van Twente 2 en Twente 3. Uiteindelijk werd het 6-3. De Weuhle (Patrick Brunnekreef) scoorde 1x en Frank de Wit, ondanks dat hij een penalty miste, scoorde 2x.

Marijn Assink speelde afgelopen weekeinde 2 wedstrijden. 1 met WVV 5 waarin hij wist te scoren en zo de 3 punten in Hengevelde hield. Maar hij speelde ook met zijn eigen team WVV 7 tegen Unisson 7. Eindstand 7-0. Hierin scoorde Marijn ook 1x. Berry ter Morsche, Stephan ter Doest, en Tim Jongman scoorden allen 2x voor de ploeg van Harrie Spijkerman.

WVV 8 boekte de eerste overwinning van het seizoen. Uit bij Hoeve Vooruit werd een 3-1 achterstand omgebogen tot een 3-4 overwinning. Paul Wegdam, Mathijs Asschert, Marcel Nijhuis en Joris Roelink scoorden de goals.

Ruben Lammerink wist de eer te redden voor WVV 9. Hij maakte het enige doelpunt aan Hengeveldse zijde. 3-1 Nederlaag voor WVV 9.