Gouden schoen W.V.V.’34: Weer een nieuwe koploper, Leon Blokhorst troeft Wouter af

Het einde van het seizoen nadert. Met nog ongeveer 4 wedstrijden te gaan, wordt het ineens zeer spannend bovenaan. Het jaar begon standvastig, Tim Wegereef ging samen met Wout Essink lang aan kop. Maar nu brengen Leon Blokhorst en Wouter Horstink nieuw leven in de bovenste regionen.

Wouter, die al even weer droog staat moest de koppositie na afgelopen weekend afdragen aan Leon. Leon wist maar liefst 4 keer te scoren tegen aartsrivaal Bentelo. Dit brengt hem ook met twee doelpunten meer op de eerste plek. Wout Essink probeerde een beetje mee te doen maar bleef steken, ondanks de vele kansen, op 1 doelpunt. Hij komt terecht op plek 3.

Er is ook een tendens te zien in het tweede, Bas Assink en Tom ten Breteler zijn de afgelopen weken op dreef en scoren gestaag door. Tom komt ineens dichtbij plek 4 in de buurt, waar David verzuimde te scoren tegen Bentelo dit weekend. Tevens is het een nette prestatie wat W.V.V. 2 doet, ze staan bovenaan in de competitie. Met doelpuntmakers als Tom, Jord, Maurice en Bas kunnen ze de schaal bemachtigen over een maand.

Doelpuntmakers van afgelopen weekend waren:

· W.V.V. 2 – EMOS 2 (2-0) – Tom ten Breteler en Bas Assink

· W.V.V. 4 – Bentelo 7 (5-1) – Leon Blokhorst (4x) en Wouter Exterkate

· W.V.V. 5 – Hector 6 (2-3) – Jos ter Haar

· Twenthe 7 – W.V.V. 6 (3-3) – Frank Vogt (2x) en Wout Essink

· Bentelo 6 – W.V.V. 7 (6-2) – Tim Jongman en Thom Hartgerink

· Tubanters 7 – W.V.V. 8 (8-1) – Hans Roorda

Het eerste en derde kwamen wel in actie, maar er werd niet gescoord in deze wedstrijden.

Voor de actuele stand van de Gouden Schoen klik hier.