Gratis met de bus mee naar kampioenswedstrijd WVV’34? Het kan!

A.s. donderdag (Hemelvaartsdag) speelt WVV'34 1 om 14.00 uur in Enschede tegen Emos 1. Na de gewonnen wedstrijd tegen TVO 1 gisteren in Beckum, heeft WVV'34 1 nu nog slechts 1 punt nodig om de titel in de vierde klasse B binnen te halen. Mocht WVV'34 donderdag inderdaad de titel pakken, dan is er 's avonds vanaf 19.30 uur receptie in de tent bij de Kolenbrander om dit kampioenschap te vieren. Hierbij is iedereen uiteraard van harte uitgenodigd. Maar uiteraard moet er donderdag eerst nog een punt binnengehaald worden, het team kan hiervoor alle support uiteraard goed gebruiken, dus kom allemaal naar Emos om WVV'34 aan te moedigen en hopelijk daarna ook samen het kampioenschap te vieren! Voor de fietsliefhebbers is het wellicht een mooi stukje om op Hemelvaartsdag te fietsen, maar er worden daarnaast ook bussen geregeld voor de liefhebbers. Het vervoer in de bussen wordt zelfs gratis aangeboden door Ter Doest Taxi, Touringcar en verkeersschool en de FC Twente bus van Brian Kuipers!
Voor de duidelijkheid, het officiele gedeelte is om 19.30 uur bij de Kolenbrander. Opgeven voor een plek in de bus? Lees verder:

Mocht je mee willen met de bus, dan is het wel belangrijk om je hiervoor op te geven voor a.s. woensdag 18.00 uur per app (telefoonnummer 06-54757528) of via mail via secretaris@wvv34.nl Vertrektijd van de bussen is a.s. donderdag om 12.30 uur bij de Kolenbrander.