Hamoudi Jaafil nieuwe trainer vv Bentelo 1

Hamoudi Jaafil wordt volgend seizoen de hoofdtrainer van voetbalvereniging vv Bentelo. Gisterenavond heeft de Hengeveldenaar een tweede gesprek gehad, deze keer met drie selectiespelers van Bentelo en het voelde van beide kanten gelijk goed. Hierna is de deal dezelfde avond nog beklonken.
Daarmee komt ook definitief een einde aan de voetbalcarrière van Hamoudi, die vele jaren niet onverdienstelijk het eerste elftal van W.V.V.’34 heeft gediend. Ook was hij actief als speler bij H.S.C.’21 uit Haaksbergen. Verder was hij vele jaren actief als jeugdtrainer in Hengevelde, onafscheidelijk samen met zijn vriend Mike te Wierik.
Zijn laatste duel als speler was met WVV 2 tegen Robur et Velocitas 2, waarin hij een uitstekende indruk maakte. Echter scheurde hij daar zijn achillespees. Eerder al scheurde hij tot tweemaal toe zijn kruisband af, waaronder in het kampioensduel in 2018 tegen EMOS. Nadat de arts adviseerde om te stoppen met voetballen, heeft hij gelijk geschakeld en gesprekken gevoerd met diverse clubs om trainer te worden. Hieruit is Bentelo uiteindelijk naar voren gekomen als beste optie.
Wij wensen Hamoudi heel veel succes toe en blijven hem uiteraard op de voet volgen!