Havoc vanavond maatje te groot

Waar op 17 februari 2023 alle punten in Hengevelde bleven, (KLIK HIER) waren de rollen nu omgedraaid. De dames van Cupido 1 hebben vanavond in sporthal de Marke een kansloze 3-0 nederlaag geleden in de derby tegen Havoc uit Haaksbergen.
De setstanden waren 16-25, 19-25 en 20-25.
Het bleef stil op de volle tribune, de aanwezige trommel zweeg nagenoeg.
Havoc was op alle fronten de bovenliggende partij, met hier en daar enkele speldenprikjes in de eerste twee sets van de Hengeveldse volleybalsters. Cupido speelde slordig hier en daar en kon geen moment aanspraak maken op meer.
In de derde set konden de dames mee tot 14-14 waarna Havoc uiteindelijk met 25-20 wist te winnen.

Anouk Beuving over de wedstrijd:

1e set
“De eerste set begon strijdend van beide kanten, maar de moed zakte ons al snel in onze schoenen bij een achterstand van 4-10. Ballen werden net niet afgemaakt, aan het net en in de blokkering waren kansloos.
De set ging van stress richting een kansloos gevoel: We verloren uiteindelijk met 16-25”.

2e set
“We probeerden de rust te bewaren om de punten binnen te halen, maar Havoc had meteen weer een ruime voorsprong te pakken wat zorgde voor stress en onrust aan onze kant. Met als gevolg, domme fouten en geen vertrouwen in elkaar! De set ging wederom naar Havoc: 19-25”.

3e set
“Met 0-2 achterstand wilden we er toch nog wat van maken, we probeerde van alles. Blokkering anders zetten, schuiven in verdediging en het verstand op nul! Dit zorgde tot de 14-14 eerst voor een gelijke stand. Punt voor  punt bleven we vechten. Na die gelijke stand  zakte het niveau bij ons en Havoc trok meer dan verdiend aan het langste eind! 20-25.”