Hengevelde tekent voor supportersvereniging FC Twente: “Blij verrast”

SV Hengevelde wordt de nieuwste supportersvereniging van FC Twente. De vereniging voor supporters uit Hengevelde en omgeving is de 33e supportersvereniging van FC Twente. Zaterdag werd in De Grolsch Veste het convenant met SV Hengevelde door FC Twente en vertegenwoordigers van de supportersvereniging ondertekend. Met het tekenen van het convenant is Hengevelde een jaar lang aspirant-lid en na een seizoen treden zij officieel toe als supportersvereniging.

Helen de Mooij namens de Hengeveldse supportersvereniging aan het woord.

Wat zijn de plannen voor de toekomst? “Wij hebben afgelopen zaterdag bij FcTwente een convenant getekend, hierin staat wat er van ons in het eerste jaar wordt verwacht en dat wij ons als supporters vereniging maatschappelijk gaan inzetten voor FC Twente in combinatie met ons dorp. Ook zullen wij bij FC Twente samen met andere supportersverenigingen regelmatig met elkaar over lopende zaken overleg hebben. Na dit jaar worden wij dan benoemd als officiële supporters vereniging. Ons eerste doel is dus een basis leggen voor een gezonde sportieve vereniging, waarbij wij activiteiten gaan organiseren om zo goede doelen in Hengevelde te kunnen ondersteunen.”

Hoe hebben jullie het eerste contact tot nu ervaren? “Het contact met FC Twente is vanaf het eerste moment goed te noemen. Vanuit FC Twente krijgen wij duidelijkheid wat zij van onze supporters vereniging verwachten en andersom kunnen wij bij FC Twente terecht voor zaken waar wij tegen aanlopen. Hierbij hebben wij een prima contact met supporters coördinator Milan en andere geledingen binnen FC Twente.”

Wat vind je van de samenwerking met FC Twente? “Tot nu toe is de samenwerking zeer goed te noemen voor ons als bestuur in dit nog prille stadium.”

En wat vonden jullie van het cadeau, de fraaie lijst? “Wij zijn blij verrast met het prachtige cadeau die wij van FC Twente hebben mogen ontvangen. Deze zal een mooie plek krijgen in ons supportershome!”

SV Hengevelde hoopt op korte termijn een PR coördinator aan de vereniging te binden.

Trots!