Hengeveldse dames trotseerden StrongSisterRun Girls Only Obstaclerun in Hellendoorn

Vandaag werd de vijfde editie van de StrongSisterRun Girls Only Obstaclerun georganiseerd. Grote glijbanen, heerlijke modderbaden en heel veel schuim op één groot parcours. Slechts een kleine greep uit de tientallen hindernissen die men vandaag op de route tegenkwam. En hier waren diverse dames uit Hengevelde actief, waaronder Chantal Nijhuis: "Marloes, Lieke, Lisette en ik wilden met ons vieren meedoen en hebben ons ook samen opgegeven. Later hoorden wij dat er nog meer Hengeveldse dames ook meededen. Toen zijn we samen gegaan en hebben ook samen gelopen! We hebben allemaal 10 kilometer gelopen met verschillende obstakels zoals door modder springen, van een stijger van 4 meter af en door gangen onder de grond kruipen."
Ook Kirsten Tuinte was aanwezig in de Hengeveldse groep: "Het was echt supergaaf. Ik liep voor Marieke Ros, zij kon helaas niet. We hebben met elkaar opgetrokken en bleven wachten op elkaar bij een hindernis. Supermooie omgeving, veel saamhorigheid en dikke schik. Een mooie dag, voor herhaling vatbaar!".
Na afloop was het tijd voor een welverdiende borrel bij Herberg de Gebrande Waateren zoals bij de foto's hieronder te zien is. Klik HIERvoor een video.

Inge Tuinte: "Super leuk en goed te doen. Ook waren er vele modderbaden en goed gemaakte hindernissen." 

Ester Wegdam: Echt een super mooie run, groots opgezette hindernissen, veel water en modder. Ik zou in eerste instantie met twee teamgenootjes van de volleybal meedoen, maar die haakten af dus ik heb me aangesloten bij deze groep."

Vanuit Hengevelde deden mee: Lieke Scholten, Anouk Assink, Inge Tuinte, Lisette ten Breteler, Kirsten Tuinte, Chantal Nijhuis, Mariëlle Rouwenhorst, Marloes Leferink en Ester Wegdam. Hieronder enkele foto's. 

 

En na afloop een borrel op het terras bij de Hengeveldse Herberg!