Hengeveldse tenniskampioenen (jeugd) bekend!

Gisteren was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd. Maar liefst bijna 30 fanatiekelingen hebben gestreden om de nieuwe clubkampioen van de Wegdamse TC te worden. Hiervoor was de dag op gedeeld in twee categorieën.

In de ochtend begonnen de jongste tennissers. Na een fanatieke poulfase werd de finale gespeeld tussen Gijs ter Avest en Job Blokhorst, waarbij Gijs er met de winst vandoor ging en de nieuwe clubkampioen werd. Levi Tuinte streed met Tije Gering om de derde en vierde plek, waarbij Tije de winst pakte!

Aan het begin van de middag speelde de oudste jeugd een aantal fanatieke wedstrijden. Ze hebben allemaal een staaltje tennis laten zien waar je U tegen zegt, maar uiteindelijk konden alleen degene met de meeste punten door. Om de derde en vierde plek werd gestreden tussen Luuk ten Breteler en Job Blokhorst. Job moest een geblesseerde speler dit toernooi vervangen, waardoor hij het geluk had zich twee keer van zijn beste kant te kunnen laten zien. Hij ging ook hier met een beker naar huis, want hij behaalde een derde plek. Een super spannende finale werd gespeeld tussen Sven Tuinte en Jesse Vermeij. Deze werd met 3-2 gewonnen door Jesse, waardoor hij zich mag bekronen tot de clubkampioen van 2021.

Super gespeeld allemaal en tot de volgende keer!