Henk Peters wint 36e editie 40+ toernooi bij Varenbrink

Het was Henk van ‘Dan’n oord/Peters die gisterenavond  in een rechtstreeks duel met Johan Rosink de 36e 40+ titel van 2018 naar zich toe wist te trekken. Omdat beiden exact in punten gelijk stonden, was er maandag avond een extra wedstrijd nodig tussen Johan Rosink en nieuwkomer Henk Peters. Henk hield in deze bloedstollende partij zijn zenuwen net iets beter in bedwang. Hij ontving daarom de volgeplakte wisselbokaal van organisator Harry Pelle.
Derde werd Frans ten Breteler, die dit seizoen een opmerkelijke progressie in zijn spel vertoonde! Gevolg van geheime trainingen, is het algemene vermoeden.
Oldtimer Hobbelink, die vanaf de eerste jaargang erbij is en de bokaal al diverse keren won eindigde op de 4e plek.

Jan Assink namens de organisatie:

“Dit 40+ biljartseizoen liep van 11 september 2017 tot en met 26 maart 2018. Met in totaal 14 speelrondes. We spelen steevast in de Gebrande Waateren. Aan deze jaarlijkse, gezellige competitie deden in deze 36e editie 14 biljarters mee, voornamelijk uit Hengevelde”.

Ook interesse om mee te doen aan de 37e editie, die straks in september weer start? Neem dan contact op met Harry Pelle (333673) of Johan Rosink (333721)