Hervatting jeugdtrainingen W.V.V.’34: “Yes, we mogen weer trainen!”

omende week gaan de jeugdtrainingen van start. Achter de schermen is afgelopen week hard gewerkt om alles hiervoor gereed te maken en de Gemeente Hof van Twente heeft ons op basis van ons Plan van Aanpak toestemming gegeven om te starten.

We moeten voldoen aan veel regels op gebied van veiligheid en hygiëne. Het is van belang dat alle betrokken partijen (trainers, kinderen, ouders en vrijwilligers) zich aan deze regels houden. Als we dat samen goed doen behalen we ons doel: veiligheid en spelplezier voor onze jeugd!

Samenstelling trainingen
Afgelopen week is door de commissie Voetbaltechnische zaken (VTZ) gekeken naar de leeftijdsgroepen waarmee de trainingen weer worden opgestart. Omdat seizoen 2019/2020 nu toch ten einde is en de leeftijdsgrens van 12 jaar gesteld is door onze overheid als het gaat om fysiek contact, is besloten om de trainingen de komende tijd te baseren op de leeftijdsgroepen geldend voor seizoen 2020/2021. Trainingen zijn vanaf heden dus ingedeeld op basis van deze leeftijdsgroepen.

Indeling leeftijdsgroepen
Er is nog geen teamindeling gemaakt voor het komende seizoen. Onderstaande indeling is dus enkel de leeftijdsgroep waarin de komende weken wordt getraind. De daadwerkelijke teamindelingen voor het nieuwe seizoen worden op een later moment bekend gemaakt. Het doel van de trainingen is om de jeugd lekker samen te laten sporten.  

JO19/JO17/JO15-groepen
Inmiddels heeft er persoonlijk contact plaatsgevonden met deze leden en weten zij in welke leeftijdsgroep zij de komende tijd trainen.
Zijn er desondanks hierover vragen, dan kun je contact opnemen met de trainer of Clemens Koster, tel. 06-51023345.

JO12 - groep
Evi Blokhorst                                     
Nout Vogt
Gijs ter Avest
Ravi Rouhof 
Guus Hartgerink (K)
Renske ter Doest
Kris Raanhuis
Sepp Blanckenborg       
Luuk Stegeman
Sepp Workel
Luuk ten Breteler                             
Stijn Nijhuis
Mats Asschert
Sven Assink
Maud Koster
Tess Doeschot (K)
Mick Nijhuis
Wout Huistede
Milan Rouweler                              
Yme Blanckenborg

JO11- groep
Bas Pierik
Sebastiaan de Wijs
Bram Rotink
Sem Rupert
Gijs Bos
Sieb ten Thije
Jayden Smit
Siebe oude Meijers
Jesse Vermeij
Tiem Hoesstee (K)
Kars Markslag
Stan Doeschot
Kas Blanckenborg
Sven Tuinte
Lars Hoesstee 
Sietze Blokhorst
Mart Gering
Teun Eissink
Menno Koebrugge
Teun Raanhuis
Nijs Workel
Ties Kuenenger
Noah Vuurboom
Tim Grefte
Sam Hietbrink
Tom Pierik (K)

JO10/JO9/JO8-groep
Kay Luttikhold
Wessel Smit
Diede Meijer
Milan Leusink
Jesper Schonenborg
Levi Tuinte 
Tije Gering
Sepp Kerkveld
Gijs ter Avest
Luc Schonenborg
Thomas Hendrix (K)
Jille Blanckenborg
Job Blokhorst
Lenn Haafkes
Bas Grefte
Sepp oude Rikmanspoel
Jorn Walterbos
Stef Raanhuis
Lois Workel
Mart Walterbos
Silvie Rupert

JO7-groep
Twan Asschert
Rens Nijland                               
Lennon ten Thije                 
Jill Tuinte
Nils Eissink
Jurre Bake
Joost Meijer
Kay Leferink
Syb Blokhorst
Siebe Tuinte
Diese Workel
Toon Schreijer
Stan ter Doest
Tiem Workel
Maximiliano ten Thije Boonkkamp

Daarnaast alle kinderen die tot nu toe alleen op maandag met de JO7 meetrainen. 

Trainingsdagen en –tijden
Vanaf maandag 4 mei starten de jeugdtrainingen.  Op dinsdag 5 mei wordt er, ondanks dat het Bevrijdingsdag is, wel getraind. De trainingsindeling is als volgt:

Maandag:
JO7-teams en mini’s:      18.30 tot 19.30 uur
JO10/JO9/JO8:               18.30 tot 19.30 uur

Dinsdag:
JO11:                              18.30 tot 19.30 uur
JO12:                              18.30 tot 19.30 uur

Woensdag
JO15:                              18.30 tot 19.30 uur
JO17:                              20.00 tot 21.00 uur 

Donderdag
JO19:                              20.00 tot 21.00 uur

Zaterdag:
JO7-teams en mini’s:      09.00 tot 10.00 uur
JO10/JO9/JO8:               09.00 tot 10.00 uur
JO11:                              10.30 tot 11.30 uur       
JO12:                              12.00 tot 13.15 uur

Keeperstraining
Dinsdag 5 mei start de keeperstraining op de volgende tijden:
Keepers JO8 t/m JO12    17.00 tot 18.00 uur
Keepers vanaf JO13        20.00 tot 21.00 uur

Enkele belangrijke aandachtspunten:

 • Bij de ingang van het park en bij de velden vind je een plattegrond waarop je kunt zien op welk deel van het hoofdveld (veld 1) je gaat trainen. De jongste jeugd traint in de pannakooi (het kleine kunstgrasveld);
 • Op zaterdag bestaan de trainingen zoveel mogelijk uit partij-vormen of onderlinge toernooien;
 • Voor de mini’s die op dit moment alleen nog meetrainen met JO7, bieden we de mogelijkheid om ook op zaterdagochtend extra te komen trainen. Wil je op zaterdagochtend extra meetrainen, meld je dan aan bij Jan Brinkman, tel. 06-55142288.  
 • Seizoens-afsluitingen welke normaliter worden georganiseerd door VTZ onderbouw (zoals moeders tegen de kinderen voetballen) komen vooralsnog te vervallen. 

Afmelden trainingen
Kom je niet trainen, meld je dan zoals gebruikelijk op tijd af bij de trainer.

Corona-coördinator
De overheid verplicht ons om een corona-coördinator aan te stellen. Deze rol wordt uitgevoerd door verschillende personen (bestuursleden, commissieleden en/of trainers). De corona-coördinator is gedurende de trainingen herkenbaar aanwezig en is aanspreekpunt voor iedereen. De coördinator draagt zorg voor een veilig verloop van de trainingen en het in acht nemen van de diverse maatregelen. Het is belangrijk om de aanwijzingen van deze coördinator goed op te volgen!

Wanneer mag je NIET komen trainen

 • BLIJF THUIS van de training als je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
 • BLIJF THUIS als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je naar buiten en deelnemen aan de training;
 • BLIJF THUIS als iemand in jouw huishouden/naaste omgeving positief getest is op het corona-virus. Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Hoe komt de jeugd naar het Sportpark

 • Je mag maximaal 5 minuten voorafgaand aan de training aanwezig zijn op het sportpark.
 • Verzamelen in groepen op de parkeerplaats mag niet. Kinderen kunnen worden gebracht op de parkeerplaats.
 • Ouders mogen het sportpark niet betreden en moeten zodra het kind op het sportpark is meteen de parkeerplaats weer verlaten.
 • Kleedkamers en kantine zijn gesloten. Iedereen komt in zijn sportkleding en met het juiste schoeisel naar het voetbalveld.
 • Handen moeten vooraf thuis gewassen worden.

Op het Sportpark

 • Als je op het sportpark bent loop je rechtstreeks naar het veld waar je gaat trainen. Bij de ingang staat (in ieder geval de eerste paar trainingen) de corona-coördinator welke, met name de jongste jeugd, zal opvangen en begeleiden naar het juiste veld. Ook hangt er bij de ingang een veldindeling.
 • De toiletten in de gang achter de kantine zijn gedurende de trainingen geopend en daar is ook gelegenheid om handen te wassen (maar iedereen moet vooraf zijn handen thuis ook wassen). Beperk het gebruik van de toiletten alleen tot het hoogst noodzakelijke. Er hangen bewegwijzeringsborden naar de toiletten op het sportpark.
 • De trainers zijn bij aanvang van de training op het veld met alle materialen die nodig zijn voor de training. Het opruimen van de trainingsmaterialen gebeurt ook door de trainers.
 • Bij de eerste training volgende week krijg je van de trainers instructie over hoe er wordt getraind en wat de regels zijn. Ook hangen op diverse plekken op het sportpark instructies.
 • AED en EHBO middelen zijn tijdens de training beschikbaar. Ze zijn te vinden in de gang voor de toiletten. Op de affiches op het sportpark staat dit ook duidelijk aangegeven.

Hoe verlaat de jeugd het Sportpark

 • Zodra de training is afgelopen stuurt de trainer de jeugd rechtstreeks naar de uitgang. Hier geldt dat niet in groepen mag worden gelopen en dat iedereen direct naar huis gaat.
 • De corona-coördinator ziet er samen met de trainers op toe dat dit goed verloopt en dat de jongste jeugd hun weg vinden naar hun ouders/verzorgers op de parkeerplaats. Iedereen moet de parkeerplaats daarna direct verlaten.
 • Douchen na de training doe je thuis.

Protocollen
Er zijn een viertal protocollen van toepassing, te weten: veiligheid- en hygiëneregels, protocol voor spelers, protocol voor trainers, begeleiders en vrijwilligers en een protocol voor ouders en verzorgers. Deze zijn te vinden op de website van W.V.V.’34, klik hier. Lees ze goed door en leef ze na!

Aanmelden niet-leden W.V.V.’34 van 6 t/m 18 jaar voor deelname aan trainingen
W.V.V.’34 wil niet-leden in deze tijd ook de gelegenheid geven te sporten. Niet-leden zijn van harte welkom mee te trainen bij W.V.V.’34. Aanmelding daarvoor is echter wel noodzakelijk en kan telefonisch bij Clemens Koster, tel. 06-51023345.

Bij wie kan ik terecht voor vragen
Bij vragen richt je je in eerste instantie tot de trainer. Hij zal indien mogelijk zelf de vraag beantwoorden en anders contact opnemen met een van de bestuursleden. Ook kun je tijdens de trainingen met je vragen terecht bij de Corona-coördinator.

Gebruik sportpark buiten trainingen
Het sportpark is alleen geopend voor georganiseerde activiteiten. De rest van de tijd blijft het sportpark gesloten. Hier zal strikt op toegezien worden.

Tot slot
Wij zijn blij dat we weer kunnen starten met sporten. Wij verzoeken iedereen onze website en social media nauwlettend in de gaten te houden. Hierop verschijnt zo snel mogelijk nieuwe informatie.

Laten we met elkaar zorgen dat er weer lekker gesport kan worden door onze jeugd.

Wij zijn er klaar voor… jullie ook? Veel (spel)plezier allemaal!

Bestuur W.V.V.’34

(Bron: www.wvv34.nl)