Het verzamelalbum WHC en Cupido gepresenteerd

Vrijdagavond 6 september was de presentatie van de plaatjes actie in het kader van 60 jaar Wegdamse Handbal Club bij COOP Hengevelde. WHC bestaat 60 jaar en daarom presenteren zij dit album in samenwerking met volleybalvereniging Cupido. De voorzitters van beide verenigingen, Tim Leferink en Veronique Beuving waren daarbij aanwezig. Zij kregen, samen met Marit ten Heggeler, Noa Immink en Saskia Wolbers het eerste boek uit handen van Carla en Stefan Hemel aangeboden namens COOP Hengevelde.
Daarnaast hangt de winkel lekker vol met spandoeken met onze sporthelden, KLIK HIER voor de foto’s.

De plaatjesactie gat maandag 9 september van start, hieronder zie je de actievoorwaarden.

Klik op de afbeelding voor een volledige weergave

Stefan Hemel:
“Iedereen van WHC en Cupido is op de foto gezet, het is dus iedere keer weer spannend als je weer een zakje met plaatjes ontvangt bij de Coop! Er zal ook zeker nog een ruilmiddag georganiseerd worden.
Het wordt voor iedereen een mooi aandenken voor nu, maar zeker ook voor later. Wij willen iedereen bedanken die zich voor de realisatie van dit verzamelalbum heeft ingezet.
Tot slot wensen wij alle verzamelaars heel veel succes en spaarplezier!”

Voorzitter WHC Tim Leferink
“WHC bestaat 60 jaar! Dat wilden we natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. We zijn dan ook erg blij met Carla en Stefan Hemel om in samenwerking met Cupido aan dit album te hebben mogen werken. Vele vrijwilligers hebben hard gewerkt om dit prachtige resultaat te mogen bereiken. Hoe mooi is het dat onze bruisende verenigingen zo mooi in beeld komen!
We wensen iedereen veel plezier en succes met het verzamelen van alle handbal en volleybalplaatjes!”

De actievoorwaarden (Klik op de afbeelding voor een volledige weergave)
"Iedereen van WHC en Cupido is op de foto gezet"
De voorkant van het album met een prachtige luchtfoto van René Katier met zijn bedrijf Ikfotografie.nl