Het was beregezellig, slaapfeestje F-jeugd WHC!

Eindelijk mocht het weer een slaapfeestje (zonder al te veel regels) voor de jongste leden van WHC. Met maar liefst 40 lieve meisjes gingen we vrijdag om 18:00hr van start in Kulturhus de Marke, waar bij binnenkomst gelijk kennis kon worden gemaakt met het slaapgedeelte en dat was deze keer in het kleine gedeelte van de gymzaal. Hier werden alle matrassen/luchtbedden slaapproof gemaakt door de meiden (en moeders) waarna al snel de pyjama, badjas, pantoffels werden aangedaan want we hadden een beautyavond in de planning. Maar natuurlijk niet voordat er eerst patat met een snack van Yess gegeten moest worden.

Nadat iedereen de buik vol had, gingen we van start met een fijn maskertje en het lakken van de nagels met een mooie versiering erbij, de kleuren mochten de dames zelf kiezen en dat gaf fraaie variaties. Na dit heerlijke relax momentje konden ze nog even spelen of gingen ze verder relaxen bij een heerlijk film die we draaiden in de kantine. In de pauze hadden we popcorn en een lekker flesje drinken, hierna de film ten einde brengen en op naar de disco, van limbo tot polonaise niks was te gek voor de meiden.

Tijdens de disco begonnen de vermoeidheidsverschijnselen al een beetje zichtbaar te worden… en gingen er beetje bij beetje steeds meer meiden lekker hun slaapplekje opzoeken. Toch ook best spannend, maar met dank aan onze slapers (Tess, Romee, Maud, Mirel en Laura) is iedereen heerlijk in slaap gevallen.

Zaterdagmorgen 6:30 uur begonnen de eerste geluiden al uit de gymzaal te komen, tijd voor een ochtendgymnastiek en tikkertje om hierna heerlijk aan het ontbijt te schuiven in de kantine, dit alles met een heerlijk plakje kaas en ham (dankjewel Slagerij Brummelhuis) op een broodje of een lekker eitjes, hagelslag of jam. Hierna je spullen verzamelen en opruimen en wachten op je papa / mama die je dan weer heerlijk meeneemt naar huis om daar nog een aantal uurtjes rust te pakken.
Lieve meiden bedankt voor jullie gezelligheid!

Romee, Maud, Mirel, Sophie en Lianne bedankt voor jullie hulp tijdens het slaapfeestje 😊

Liefs activiteitencommissie WHC,
Laura, Tess, Nieke, Hilke, Noa, Kim, Ellen, Marieke, Bertine en Anita