Hof actief organiseert Hof brede volleybalclinic

Hof Actief, met onder andere de Hengeveldse Anouk Vehof en Milou Wolthuis uit Markelo in de gelederen, organiseert op woensdag 21 januari in samenwerking met volleybalverenigingen Devoc (Delden), Time Out’75 (Diepenheim), Dynamiek (Goor) en Cupido (Hengevelde) een volleybalclinic voor alle basisschoolkinderen van groep 3 t/m 6 uit de Hof van Twente. Aanmelden kan via : hofactief@gmail.com . Het evenement is van 15.00 tot 17.00 uur in het kulturhus “De Marke” te Hengevelde. Deelname kost 1 euro en de kinderen zullen hier wat lekkers en wat te drinken voor krijgen. Er zijn zelfs twee eredivisie speelsters van TVT Eurosped van de zijn om een demonstratie te verzorgen en de kinderen tips en trucs te geven en natuurlijk kun je met jouw topper op de foto of een handtekening krijgen! De verenigingen zullen vol enthousiasme en kennis de clinics voor de kinderen verzorgen. Aanmelden kan bij de deelnemende verenigingen en de basisscholen in de desbetreffende plaatsen. Daarnaast kunnen de kinderen zich ook gewoon aanmelden via ons mailadres: hofactief@gmail.com. We hopen op jullie komst. Dan gaan we er samen een mooie middag van maken. Tot dan!

Milou Wolthuis uit Markelo en de Hengeveldse Anouk Vehof werken als buurtsportcoach in de gemeente Hof van Twente onder de naam: Hof Actief. Anouk: ”Wij geven bewegingsonderwijs op verschillende scholen in de Hof van Twente en verzorgen daarnaast buitenschoolse activiteiten voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Dit betekent dat we in een leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar actief zijn om kinderen meer te laten bewegen doormiddel van vernieuwende en extra bewegingsactiviteiten in de Hof.

Voor de meeste verenigingen en scholen is ons werk nog vrij onbekend. Ook zouden wij het fijn vinden als we een beroep op sportverenigingen zouden kunnen doen, wanneer wij grote projecten op willen zetten met de hulp van specifiek gespecialiseerde in de tak van sport waar we op dat moment mee bezig willen. Ook bij vragen en onduidelijkheden over het werk van de buurtsportcoaches. Een vraag over wat we voor scholen en verenigingen kunnen betekenen? Mail gerust naar het bovenstaande mailadres. We willen ook best eens langs komen om in een vergadering kort uit te leggen wat we doen en waar we zoal mee bezig zijn momenteel”.

Anouk Vehof & Milou Wolthuis