HOF VAN TWENTE BEDRIJVENVOLLEYBALTOERNOOI 2020! Ook voor vriendengroepen

De inschrijving begint op gang te komen voor het Cupido Bedrijven vollybaltoernooi, gehouden op 24 en 25 januari. Zoals altijd aan het einde van het jaar komt volleybalvereniging weer met de uitnodiging voor het jaarlijkse bedrijvenvolleybal. Dit is voor elke ondernemer een sportief en gezellig toernooi om met de medewerkers aan mee te doen. Doordat er bij vele bedrijven in Hengevelde het merendeel heren is dat er werkt, is het criterium minimaal 2 dames in veld komen te vervallen. Al voor de 22de keer organiseert volleybalvereniging Cupido uit Hengevelde in het laatste weekend van januari weer het altijd gezellige bedrijvenvolleybaltoernooi voor bedrijven in Hengevelde en de hele Hof van Twente!
Zin in een gezellige, sportieve en leuke avond met je collega’s, geef je dan snel op en wie weet worden jullie de opvolger van de titelhouder van vorig jaar: Mechanisatie bedrijf Rotink.
 
Vanaf 19.00 uur ontvangen we iedereen met koffie. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Marke en beginnen rond 19.30 uur. Een team moet uit minimaal 6 personen bestaan.
- De kosten bedragen € 40,- per team
- Opgeven graag voor 20 januari via de mail naar
 activiteiten@cupido-hengevelde.nl
Ook kunnen buurtteams en vriendenteams deelnemen aan dit gezellige en sportieve toernooi.
Wij vragen u om bijgaande poster uit te printen en in uw bedrijf / kantine op te hangen en hopen daarna uiteraard op uw aanmelding!
Adverteren in het programmaboekje?
Geef dan uw advertentie door via de mail activiteiten@cupido-hengevelde.nl
Het programmaboekje wordt voorafgaand aan het toernooi via de mail verspreid en ook op de avond zelf.
De kosten hiervoor bedragen € 12,50 voor een halve pagina en € 25,- voor een hele pagina (A5).
 
Allen fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 gewenst.
 
Namens de activiteitencommissie Cupido
Ester Wegdam