Hofteam weer aanwezig op Internationaal GFC O.14 toernooi

Op 26 oktober a.s. organiseert GFC wederom het Internationaal GFC O.14 toernooi. In tegenstelling tot voorgaande jaren, wordt het toernooi dit jaar op zaterdag gehouden. Talenten uit binnen- en buitenland strijden op dit toernooi om de felbegeerde eerste prijs. Naast verschillende teams uit het betaald voetbal, is ook het Hofteam dit jaar weer vertegenwoordigd. Het toernooi begint om 10.00 uur op Sportpark Heeckeren, de thuishaven van voetbalvereniging GFC in Goor.

Hofteam
|Het Hofteam bestaat uit spelers van verschillende verenigingen in de Hof van Twente. De geselecteerde spelers krijgen de kans om de strijd aan de gaan met de talenten van de betaald voetbalorganisaties. De uitdaging, beleving en het enthousiasme vormen de basis van het Hofteam. Door de gezamenlijke voorbereiding op het toernooi zetten de spelers extra stappen in hun individuele ontwikkeling op zowel technisch en tactisch gebied. Op 26 oktober kunnen zij zich meten aan sterke jeugdspelers, waardoor ze ervaren waar hun eigen mogelijkheden liggen. Op deze manier kunnen de spelers leren hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Spelers Hofteam
Het Hofteam speelt onder leiding van Romano Lammertink, Matthijs Hoitink en Simon Ruumpol. De spelers die het team vertegenwoordigen zijn:
Staand, vlnr: Simon Ruumpol (trainer), David Genee, Cas Vogel, Daan Hartgerink, Liam Ruumpol, Koen Lutke Veldhuis, Hielke Meulenkamp, Tygo Konniger, Michiel Brandt, Quinn Bekhuis, Romano Lammertink (trainer) en Matthijs Hoitink (trainer). Gehurkt, vlnr: Bram Evertzen, Milan Boonk, Tom Vrielink, Vigo Zendman, Sven Dijkstra, Teun Klok, Levi Overbeek, Luca Ruumpol en Nijs Workel. Niet op de foto: Sieb ten Thije en Finn ten Vegelaar.