Hoftoernooi: W.V.V.’34 scoorde enkel tegen vv Bentelo

Vanavond was de 9e editie op het sportpark Piep’n Willem van vv Twenthe Goor. Met uitslagen van 0-0 tegen zowel sv Delden, vv Twenthe als Rood Zwart eindigden de Hengeveldenaren uiteindelijk in de wedstrijd om de 4e en 5e plaats tegen buurman Bentelo. Trainer Roy Workel: "Het was aan onze kant niet zo'n best toernooi. Het enige positieve is dat je 4x de nul hebt gehouden".
Tegen Bentelo wist W.V.V.'34 het net wel te vinden middels een strafschop  (KLIK HIER)  na een overtredingop Randy Smit en een intikker na een voorzet van dezelfde Randy Smit. Beide doelpunten kwamen op naam van Wouter Horstink. Wouter:” Persoonlijk is dit niet mijn favoriete toernooi. Maar: De eerste wedstrijd redelijk gespeeld als team, de tweede en derde wedstrijd waren niet best van onze kant. De laatste was weer wat beter, maar wij kunnen beter en moeten dit ook gaan laten zien de komende wedstrijden.”
Van de 0-0 wedstrijden mag vermeld worden dat Tom Pierik W.V.V.'34 met enkele fabuleuze reddingen in de wedstrijd heeft gehouden. Markelo was winnaar vanavond, Hieronder de uitslagen en de eindstand.”


Jelle ten Thije in het shirt van vv Diepenheim met Mahmoud Jaafil


Jord Bouwmeester tegen vv Delden, de tegenstander in de bekerwedstrijd van komende dinsdag


Ook tegen Rood-Zwart bleef het 0-0