Indeling Hoftoernooi bekend

Op zaterdag 9 september wordt tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi weer om het voetbalkampioenschap van de eerste elftallen in de Hof van Twente gestreden. In het 100-jarig jubileumjaar is SV Delden de gastheer en wordt er een extra feestelijk tintje aan het toernooi gegeven.

“Vanaf 15.00 staat de koffie en thee klaar in Sportkantine de Finish, aangeboden door SV Delden en gesponsord door Gasterij ’t Oaldershoes”, zo laat de club weten. “De negen deelnemende teams zijn verder na vakkundige loting door voorzitter Hans van Laarhoven en oud eerste elftalspeler en leider Ronnie Hendrikse ingedeeld in drie poules.”

Om 16.00 barst de strijd los met de eerste wedstrijden. Het speelschema is via Tournify (klik) alvast in te zien, tijdens het toernooi worden hierin ook de uitslagen bijgehouden. “Het belooft een sportieve en gezellige dag te worden met een hapje en een drankje en na afloop van het toernooi een feestelijke avond met muzikale omlijsting. SV Delden hoopt dan ook veel toeschouwers te mogen begroeten op Sportpark de Mors.”

Poule-indeling:

Poule A

GFC
VV Diepenheim
SV Delden

Poule B
W.V.V.’34
Sportclub Markelo
Rood Zwart

Poule C
VV Twenthe
SV Hector
VV Bentelo