Interesse in Walking Football?

Het is alweer 2 jaar geleden dat W.V.V. ’34 begon met Walking Football. Walking Football (wandelvoetbal) is een aangepaste vorm van voetbal gericht op 50-plussers.

Enkele verschillen ten opzichte van voetbal zijn dat je niet mag rennen; er is geen lichamelijk contact en slidings zijn niet toegestaan. De bal mag niet boven heupniveau gespeeld worden. Het spel wordt gespeeld met 6 spelers zonder keeper. Het speelveld is kleiner namelijk 40 meter lang en 25 meter breed. Het doel is 3 meter breed en 1 meter hoog.

De training bestaat uit een warming up gevolgd door allerlei oefeningen die als basis gelden voor Walking Football en wordt afgesloten met een partijtje.

Na de training kan er in de kantine nog even nagebabbeld worden onder het genot van een kop koffie en/of een drankje want de derde helft moet zeker niet vergeten worden.

De locatie is sportpark Rupertserve op het kunstgrasveldje naast het hoofdveld. De eerste training is op donderdag 26 augustus en start om 19.30 uur. De training duurt een uur en staat onder leiding van Paul Wegdam.

Heb je belangstelling, schroom niet en kom een keer kijken. Het is een enthousiaste groep die nog wel enkele nieuwe leden gebruiken kan. Wil je een keer een training meedoen om te ervaren of het je wat lijkt dan kan dat ook.

Graag vooraf even aanmelden bij Paul (tel: 06-57762087)