Invaller Gijs Pierik schiet WVV’34 met vier treffers langs TVV

W.V.V.’34 heeft in Enschede met 5-1 gewonnen van 5e klasser TVV. De eerste helft verliep nog wat moeizaam, maar vooral na het inbrengen van Gijs Pierik waren de groengelen veel sterker. De invaller met rugnummer 14 scoorde in korte tijd vier maal, waardoor deze bekerwedstrijd alsnog een overtuigende zege werd voor de mannen van Roy Workel.

De openingsfase was niet om over naar huis te schrijven. Al na 30 seconden lag de bal in het Hengeveldse doel. Miscommunicatie in de verdediging resulteerde in een simpele 1-0 voor de thuisploeg. Ook daarna was TVV de betere. Voetballend zag het er voor rust zeer aardig uit en tot overmaat van ramp moest WVV-er Remi Leferink het veld verlaten met een hoofdwond, waarvoor hij zelfs naar het ziekenhuis moest.
In de rust leek Roy Workel zijn mannen vermanend te hebben toegesproken, want er werd in het tweede bedrijf beter gevoetbald dan voor rust, hetgeen resulteerde in een treffer van Thomas Wegdam. Toen was het tijd voor de grote ‘Gijs Pierik-show’.
De boomlange aanvaller viel in en bewees met vier treffers op rij zijn waarde en zorgde hoogstpersoonlijk voor de 1-5 eindstand.