Jaarvergadering Cupido; Op zoek naar een voorzitter

Voorzitter Veronique Beuving van volleybalvereniging Cupido opende afgelopen maandag in kulturhus de Marke de jaarvergadering voor een goed gevulde zaal. Een terugblik op het afgelopen seizoen met veel hoogte punten;
Kampioenschap meisjes B met promotie naar de hoofdklasse, dames 2 dat kampioen in de 2de klasse is geworden en natuurlijk dames 1.
Naast het kampioenschap stonden de dames ook nog in de finale van de beker, helaas geen dubbel. Hier is veel aandacht voor geweest wat zeker een positieve uitwerking heeft gehad binnen Hengevelde voor de vereniging. Wel blijft het belangrijk voor de toekomst leden te blijven werven, dit wordt er niet makkelijker op omdat mensen steeds meer individualistisch gaan sporten.

Commissies
De verslagen van de commissies waren positief, de goede opbrengst van de worstactie, nieuwe shirtsponsors gevonden. Ook het bedrijventoernooi en beachtoernooi zijn goed verlopen met veel deelname. Ook de technische commissie is zeer tevreden, sinds jaren weer een trainer voor heren 1 in de naam van Alfred Oonk. Ook zijn de overige competitie teams en de jeugd voorzien van een trainer.

Scheidsrechters
Wel is nog extra aandacht nodig voor scheidsrechters, er wordt een spelregel café georganiseerd en werving voor scheidrechters is echt nodig, mede omdat dames 1 in de derde divisie speelt waar 2 scheidsrechters voor nodig zijn.

Financieel
Het financieel verslag van Claudia zag er keurig uit met een positief saldo over het afgelopen jaar.

Plaatjesboek COOP
Dan nog een attentie voor Jolijn Rotink en Marit ten Heggeler voor het regelen van het plaatjesboek bij de COOP, in een zeer kort tijdsbestek dit voor elkaar gekregen, klasse!

Kantine en kleedkamers
Dan wordt er aandacht gevraagd voor de Marke, beheer kantine en kleedkamers. De Marke is van ons allemaal en de kantine bezetting is niet 100% ingevuld. Vraag aan de leden dan ook, laat de kantine opgeruimd achter en sluit de Marke af mocht dit nodig zijn. Dit geld ook voor de kleedkamers en hal, laat deze netjes achter en doe de lampen uit. Verantwoordelijkheid van ons allen!

MFA
De laatste informatie over de MFA wordt gedeeld, ziet er nog steeds positief uit en hopen 2025 de eerste aankoop van de gronden te kunnen doen.

Voorzitter Veronique Beuving linksboven in beeld

Veiligheid
Dan vraagt Henk Meijer aandacht voor Werkgroep sociale veiligheid deze is al vanaf 2018 actief. Ze vallen nu ook onder de dorpscoöperatie en bestaan uit 3 vertrouwenspersonen: Karen Bornebroek, Manon Borghuis en Henk Meijer. Mocht het nodig zijn schroom niet hen in te schakelen.

Nieuwe voorzitter
De vacature voor voorzitter, zoals vorig jaar aangegeven is nog niet ingevuld, er zijn al wel een aantal mensen benaderd. Dit loopt nog, maar Veronique gaat wel een stap terug doen en worden de taken anders verdeeld binnen het bestuur.

“Allen dank voor de komst en drink allen nog een drankje en de bitterballen worden geserveerd”, aldus Veronique.