Jaarvergadering WVV’34: Gezonde vereniging met veel vrijwilligers

Een grote groep leden kwam afgelopen maandag naar de voetbalkantine voor de jaarlijkse WVV’34 jaarvergadering waarin werd teruggeblikt op het seizoen 2016-2017.Het afgelopen seizoen heeft WVV’34 met 8 seniorenteams en 16 jeugdteams gespeeld. WVV1 kon vanaf het begin van het seizoen goed mee voetballen, maar helaas bleven de punten achterwege. We voetbalden in het onderste gedeelte van de competitie. Ons eerste elftal is geëindigd op een 12e plaats. Ook in de noodzakelijke nacompetitie bleken we niet stabiel genoeg te zijn met uiteindelijk degradatie naar de 4e klasse als gevolg.

Dit seizoen zijn we ingedeeld in de 4e klasse B, ook wel de hof-klasse genoemd. Er zijn dit jaar veel derby’s te zien.Naast de wedstrijden en trainingen werd afgelopen seizoen ook deelgenomen aan veel andere activiteiten, zoals het Hoftoernooi, de jaarlijkse familiedag, het Paul Wegdamtoernooi, kerstkaarten, de Quiznight en de uitjes met de Club van 100 en de stersponsoren. De vrijwilligersavond is verschoven naar een latere datum, voorheen was dit de gala-avond. Ook werd de nieuwjaarsreceptie georganiseerd in samenwerking met de handbal, tennis, hardloopgroep en volleybal. We kijken terug op goede samenwerkingen en geslaagde activiteiten.

Tijdens de jaarvergadering bleek opnieuw dat WVV’34 een financieel gezonde vereniging is. Dit mede dankzij ons sponsorplan met vele sponsoren en de inzet van vele vrijwilligers.Mede dankzij al deze sponsoren en vrijwilligers waren we ook afgelopen jaar weer in staat mooie dingen te realiseren voor onze club: nieuwe reclameborden voor de stersponsoring, het nieuwe scorebord en de aanschaf van een nieuwe grasmaaier. Er zijn vele werkzaamheden verricht door onze groenploeg en klussenploeg, zoals de verharding van de opslag voor de doelen, de uitbreiding van de fietsenstalling en daarnaast het onderhoud van de velden en het terrein. De papierboys haalden dit jaar ruim 253.000 kilo oud papier op. Een geweldige prestatie! Ook binnen en rondom de accommodatie werd het een en ander vernieuwd, zoals het tassenrek en een nieuwe muurschildering, een nieuw kassasysteem en omroepinstallatie en een koffiekar om buiten koffie te schenken tijdens de wedstrijden. We kregen een nieuwe website met duidelijke informatie, foto’s en nieuws over WVV’34. Daarnaast zijn we van het digitale wedstrijdformulier overgegaan op de wedstrijdzakenapp van de KNVB. Mooie ontwikkelingen!

Tijdens de realisatie van al deze zaken ontstaan natuurlijk weer nieuwe wensen en doelen om het komende jaar. Denk daarbij aan het ballenplan, een nieuwe papierwagen, led-verlichting voor het hoofdveld, een reclamebord bij de parkeerplaats en het vernieuwen van het handbalveld voor gebruik door je jongste jeugd op zaterdagochtend.

Gesproken werd over het onderhoud dat nodig is voor de kleedkamers. Onderzocht wordt onder welke condities verbouw of wellicht nieuwbouw op termijn te realiseren is. Hiervoor wordt een adviescommissie samengesteld en wordt samengewerkt met de SSGH omtrent de toekomstvisie van Hengevelde.Daarnaast kwam het gebruik van ons sportpark buiten de openingstijden, door met name jongeren, uitgebreid aan de orde. Te vaak is er sprake van overlast door bijvoorbeeld zwerfvuil of geluidsoverlast. Het sportpark is op avonden dat er geen voetbalactiviteiten zijn na 18.00 uur niet toegankelijk. We rekenen op ieders verantwoordelijkheid hierin.Er werden maandagavond de nodige onderscheidingen uitgereikt. Zo was er een zilveren speld vanwege 25 jaar lidmaatschap voor Jos ter Huurne, Ivo Meijer en Paul Semmekrot. Daarnaast werden er gouden spelden uitgereikt aan Peter Roorda, Frank Brummelhuis en Gerben Derkink voor hun 40-jarig lidmaatschap. Naast deze onderscheidingen waren er oorkondes voor een drietal leden die inmiddels 50 jaar lid zijn van WVV’34: Harrie Nibbelink, Jan Pelle en Harrie Spijkerman. Heren proficiat!We kijken terug op een geslaagde jaarvergadering. Ook kijken we weer vooruit naar het komende jaar. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is WVV’34 klaar voor het nieuwe seizoen. We bedanken daarvoor nogmaals iedereen!

(bron: www.wvv34.nl)