Joost du Gardijn: “De periode nu is niet prettig”

WVV'34 neemt het zondag op tegen Warnsveldse Boys. De ploeg van Joost du Gardijn weet wat er zondag moet gebeuren:  "We moeten winnen om niet echt weg te zakken naar die grote middenmoot en dan vervolgens in die gevarenzone terecht te komen. Het  verschil is klein in de 3e klasse C. Joost du Gardijn over de winterperiode: "We hebben één keer goed kunnen oefenen en één keer ondanks omstandigheden gisteren goed kunnen trainen. We hopen wederom dat het door gaat zondag. De periode nu is niet prettig. Hopelijk gaan ze het ooit inzien dat je net als in andere landen prima kan spelen van september tot en met december en dan van maart tot en met eind juni!"

Uitnodiging opening tribune en uitreiking nieuwe shirts

Na enige vertraging is het dan eindelijk zo ver, de langverwachte nieuwe shirts voor alle elftallen zijn binnen. Tevens is onze prachtige nieuwe tribune na vele uren van hard vrijwilligerswerk klaar om officieel in gebruik te nemen. Dit geldt ook voor onze vernieuwde kantine waar inmiddels het nieuwe meubilair is geplaatst, waardoor de metamorfose compleet is.

We nodigen al onze leden, supporters en sponsoren van harte uit om deze feiten met ons te komen vieren op zondag 1 februari aanstaande rondom de wedstrijd WVV’34 tegen Warnsveldse Boys:

We beginnen de middag om 13.25 uur met het maken van een foto van onze jongste pupillen, de E- en F-jeugd*, samen met ons eerste elftal, vervolgens staat er een glas ranja met iets lekkers voor de jongens en meisjes klaar in de kantine.

Tijdens de opkomst van de spelers zal er ook een belangrijke rol weggelegd zijn voor deze pupillen.Vervolgens nemen we de tribune officieel in gebruik alvorens de wedstrijd WVV’34 – Warnsveldse Boys om 14.00 uur begint.

Na afloop van de wedstrijd, om ± 16.15 uur, worden de nieuwe shirts uitgereikt aan vertegenwoordigers van ieder elftal en hun shirtsponsor in onze prachtige vernieuwde kantine.

Wij willen hier met zoveel mogelijk spelers, ouders, supporters, sponsoren en andere belangstellenden een mooie en gezellige middag van maken.