Joost du Gardijn met WVV’34 naar Winterswijk: “We kunnen onze borst natmaken”

Zondag 8 november speelt WVV’34 de belangrijke uitwedstrijd tegen Trias. Het is al een tijdje geleden dat beide ploegen elkaar ontmoeten op competitieniveau. In het seizoen 2009- ’10 wist WVV'34 thuis gelijk te spelen,  uit werd het een verdiende nederlaag van 4-2. De laatste ontmoeting tussen deze twee ploegen was op 5 mei 2013, WVV'34 heeft deze wedstrijd met 5-1 gewonnen . Hamoudi Jaafil was destijds de grote man met drie doelpunten. Hij speelde zijn laatste thuiswedstrijd voor WVV'34 voordat hij naar HSC'21 zou vertrekken (zie foto bij lees meer). Zowel Trias als WVV'34 kampt met blessures. Joost du Gardijn over het duel van zondag: "Tom ten Breteler is wel bij de selectie, Bas Assink en Remi Leferink niet. Trias is een goed voetballende ploeg dus we kunnen onze borst natmaken. Ze boeken echt goede resultaten als nieuwkomer!"
FC Trias is een fusie club uit Winterswijk. Op 1 juli 2002 werd de club opgericht na een fusie tussen Sportclub Kotten, VV Ratum en SV Fortuna Winterswijk.

 FC Trias heeft als thuisbasis het fantastische complex 't Huitinkveld aan de Bataafseweg in Winterswijk.

Trias is na twee seizoen terug op derdeklasser niveau en heeft zich met het behalen van het kampioenschap in 2015 met maar liefst 63 punten ten doel gesteld een stabiele derdeklasser te blijven.

Het duel in Winterswijk begint zondag om 14.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bleekman.