Jubileumcommissie 50-jarig WHC presenteert programma

Het 50-jarig jubileum van WHC staat voor de deur en dat betekent tijd voor een feestweekend! Deze zal zoals reeds eerder gemeld plaats vinden op 13 en 14 september. De jubileumcommissie heeft dit weekend het programma bekend gemaakt. Zaterdag 13 september gaan de WHC'ers naar een topwedstrijd in Emmen. Op zondag is een gezellige familiedag georganiseerd met allerlei activiteiten. Hieronder het volledige programma en de uitleg hoe je je kunt aanemlden. Wij feliciteren WHC met het jubileum en wensen hen een gezellige viering toe! Het programma voor het feestweekend hieronder:

Zaterdag 13 september 
Deze avond zullen we met de bus naar Emmen gaan om daar de topwedstrijd tussen E&O DS1 en Venlo DS1 te zien. We vertrekken om 18±00 bij Café Assink en de wedstrijd zal om 20±00 beginnen. Dit is gratis voor de leden van WHC, voor de niet leden zitten er kosten aan verbonden van €5,- . We zullen rond 23:30 terug zijn bij Café Assink om daar de avond gezellig gezamenlijk af te sluiten met een borrel.

Opgave voor deze leuke avond kan bij Elly de Wit en kan uiterlijk t/m 31 augustus. 
Mail: janenelly.dewit@online.nl 
Tel : 06-20423821
We hopen met een mooie en vooral gezellige groep richting Emmen te kunnen gaan!

Zondag 14 september 
De dag begint om 10:00 met een gezamenlijk ontbijt in Sporthal de Marke. Vervolgens is er een sportieve familiedag voor jong en oud die ongeveer tot 15:00 zal duren. De middag zal worden voortgezet bij Deb’s Sportcafé met medewerking van Joost de Witte en Kasper Put. Het begint met een gezellige receptie met een hapje en een drankje waar ook genodigden bij aanwezig zullen zijn en een klein woordje zullen doen. Daarna is er nog de mogelijkheid om gezellig met z’n allen na te borrelen en het weekend gezellig af te sluiten!

Opgave voor de familiedag kan bij Ester Tuinte uiterlijk t/m 31 augustus. 
Mail: esther.nijland@planet.nl 
Tel : 06-22976260

WHC hoopt jullie allemaal op 13 en 14 september te zien om er een gezellig weekend van te maken!